Fullrulle =)

I tisdags skulle ja ha träffat Lina men hon åkte på jobb... Men ja lekte med Marie i stället =) Vi skulle va duktiga eftersom blodbussen va i Hällefors, men ingen av oss hade tillräckligt bra blodkärl så vi fick inte ge blod =( Vi sprang runt lite på torget o handla lite =) O så fick ja hjälp med håret =) Igår lekte vi igen o åkte till kga o shoppa =) Idag har ja träffa Lina o Jeje o vi har varit duktiga o plugga =) Får se om vi får besök av Marie o Thommy ikväll =) I morgon fm ska ja klippa Dieter... Solade idag oxå för första gången i hällefors, höll på att frysa ihjäl. Va?? Tänker ni nu, men de är sant. Dom har ju en stor golvfläkt som står nere vid fotänden o den va på i bott (startar automatiskt samtidigt som solariet), svin kallt blev de =/ Tänkte iaf ha som "rutin" o iaf sola en dag i veckan =) Full rulle nästa vecka med =)
Har bett min kusin (som är jätte duktig på att måla/rita) att rita en tatuering till mig o de ska hon =) Va de blir får ni se när ja gjort den/dom =)=)

Jahopp, har blivit utmanad av Linda =)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Bella

2. Ett ord på fyra bokstäver? Bajs

3. Flicknamn:
Betty
4. Pojknamn: Björn

5. Yrke:
Boxare
6. Färg: Blå

7. Klädesplagg: Byxor

8. Mat: Burgare =)

9. Sak i badrummet: Badlakan

10. Plats/stad:
badstrand
11. En orsak att vara sen:
Bråkat
12. Något man skriker: BAJSKORV!!

13. Film: Beck

14. Något man kan dricka:
Bacardi breezer
15. Band: Barbados (blä)

16. Djur: Babian

17. Gatunamn: Bollvägen

18. Bil: BMW

19. Sång: Boa (volbeat)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Bugg

Jag utmanar: Lina K, Marie B, Hanna, Karin och Johanna =)

Kommentarer
Postat av: Karin

Orkar inte =)

2009-03-12 @ 20:12:56
URL: http://karinstenger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0