Tröttsamt

Är så trött på att ställa upp på folk och inte få något tillbaka.. Vad får jag för att jag ställer upp? Ingenting! Jag kräver absolut inga saker eller nåt sånt.. Bara vänskap.. Att få ett sms ibland där det står "hur är det?" "Vill du hitta på nåt?" "Får jag komma?" Betyder mycket, men får jag det? Nej! Det är bara när man ska göra nåt, ställa upp.. Jag har absolut inget emot att ställa upp, jag är en sån människa, men jag vill gärna få nåt tillbaka.. Jag vill inte bara duga när nån vill ha nåt, eller vill ha hjälp.. Man blir faktiskt ledsen, men folk verkar inte bry sig att man faktiskt har känslor.. Jag mår faktiskt inte alls bra pga flera olika saker och sånt här gör ju inte saken bättre..
Detta gäller absolut inte alla jag känner..


För övrigt så behöll jag båda vinterjackorna, dels för att jag inte kunde välja och för att dom är olika varma..
På lördag hoppas jag på att kunna göra nåt som jag inte gjort på över 2 år! Jag uppdaterar er om det efter om det lyckas :)


Vinterjacka

Har febrilt letat efter en ny vinterjacka. Den jag har nu är så solblekt plus att den har några år på nacken.
Har letat överallt och tillslut idag så hittade jag några på bubbleroom.se
Skickade efter 2 st, hoppas att någon av dom passar


Orka

Jag tycker det är sorgligt när folk, framför allt vänner, snackar skit bakom ryggen på mig och hittar på saker som absolut inte är sanna.
Jag tycker det är sorgligt att efter 15 år som jag funnits där o ställt upp genom allt så betyder jag inte mer än en radering på face. Jag tycker det är sorgligt när folk har förutfattade meningar och inte kan skaffa egna uppfattningar. Jag tycker det är sorgligt att folk inte kan komma till mig när det är nåt. Jag tycker det är sorgligt hur folk kan snacka så mycket skit och tro att dom är bättre själva!
Jag har klarat mig igenom mycket i mitt liv och för det mesta tänkte jag "det blir bättre när man är vuxen" och många gånger hjälpte det mig att tänka så, men nu finns det inga såna tankar som hjälper mig längre. Jag är vuxen och inte fan har det blivit bättre. Jag förstår verkligen inte vad jag har gjort för att förtjäna allt skit, jag vet bara att jag orkar inte mer. Jag är bara jag, så är det. Gillar du mig inte så låtsas inte det heller! Hoppas ni gjort rätt val, ni som gjort det...


Födelsedagen och Höstmarknad

När jag fyllde år i onsdags så blev jag lite överraskad :)
Först ringde det på dörren och där stod Alex med blommor :)
När älsklingen hade kommit hem från jobbet så fick jag en gullig överraskning :) En jättegullig presentpåse med prinsessa på, i så var det ett gulligt godsedjur och godis :$ (bild kommer på det senare). Och på kvällen fick jag en present av Bettan. En livräddare till mitt hår, Lanza healing oil. Helt underbar! Mitt hår ser inte risigt ut längre :)
Hade ju fixat mina naglar inför kalaset oxå som jag glömde berätta om :) Fransk manikyr med lite bling ;)
Och på kvällen fick jag välja mat :)

Igår så var det Höstmarknad här :) Trötta o sega som vi va så masade vi oss ut ;) Det var kallt, men rätt mycket folk. Hitta inte direkt nåt, men till min förtjusning så fanns det langos :)


Och i torsdags firade vi 2,5 år <3 Till brunch då så blev det ost o kex och grönsaksstavar med dipp :)



Naglar

Har ju köpt "lite" glitter och ögonskuggor :$ Så har lekt lite med glittret :)



Lyckorus!

Det är såna här dagar, när man sitter själv o tänker, som man känner vad lycklig man är! Jag kan än idag komma på mig själv när jag sitter o tänker på Rickard/på oss, så sitter jag o ler för mig själv och jag känner ett lyckorus går genom kroppen! Trots allt runtomkring, trots att gnabbar ibland, trots vänner o familj som sviker o sårar så är ja lycklig. Jag är så glad att genom allt så har jag min underbara sambo som alltid finns där <3 Han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen! :)


I fredags hade vi fest för våra vänner. Oj oj ;) Jag gjorde min bål o bjöd på, 14 liter gick det åt ;) Vi va över 20 pers och alla hade kul :) Så lyckat!
Skling har jobbat/jobbar dygn, han slutar kl 16. Så ikväll blir det mys :$ <3


Förstår inte

Ingen har ett "perfekt" förhållande, alla bråkar eller tjafsar. Men i ett bra förhållande ska man kunna prata ut om saker och kunna arbeta på saker som kanske inte är så bra, det är ju så man blir starkare tillsammans.
Vi bråkar eller tjafsar oxå om saker, dock inte så folk hör/ser för det har ingen annan med att göra. Men vi tar oss igenom det och blir starkare pga det. Jag kan faktiskt inte förstå dom som ofta klagar o gnäller över sin andra hälft?! Prata med varandra och försök jobba på problemet, blir det inte bättre eller om det inte funkar så ska man väl inte va ihop då?
Om man bara klagar o gnäller så kan det väl inte vara ett så bra förhållande? Jag har oxå suttit i skitförhållanden och nedvärderat mig själv, men efter mitt ex så hittade jag tillbaka till mig själv o blev stark i mig själv igen. Jag tycker inte om mig själv, men det finns ingen som kan sätta sig på mig eller trycka ner mig igen. Den man älskar behandlar man inte som skit!!
Är glad att jag har träffat just dig Rickard <3


Orkar inte

Känner mig jämt trött o slut i kropp o själ :/ Vill inte va sån här, det är inte jag :(
Vad har hänt sen sist? En hel del.. Transcom sparkade mig med omedelbar verkan då jag var för mycket sjuk.. Jag var ju fortfarande anställd av Uniflex som försökte hitta ett annat jobb, men utan lycka.. Så jag blev uppsagd av dom oxå. Den 1a november står jag som arbetslös igen.. Detta funkar inte, med min mage.. Blir knäpp snart :/
Annars så har Rickard fyllt år och jag fyller år. Först var det kallajs ute hos Rickards äldsta bror för att flera i familjen hade fyllt/fyller. Och nu i lördags hade vi lite kalas här för oss så jag gjorde min smörgåstårta. Brorsan med familj var här igår, kul att se dom igen :) Jag har vunnit en tv oxå :O
Jag som aldrig vinner nåt, men nu så..
Det är väl massa annat som hänt, men orkar inte skriva allt nu..


RSS 2.0