40 års fest!

Veckan som gått har varit rätt lugn med lite jobb.
I onsdags var jag hos Carro, vi prata massa o drack vin. :)
Igår var vi på Rickards storebrors 40 års fest :) Det var kanon! Det bjöds på jättegod italiensk inspirerad buffé, gratis alkohol av alla de slag, kanonbra trubadur och musik tävlingar :) Det var även roliga och klockrena människor :)
Tackar så mycket för allt Håkan o Annelie :)
Idag blir det en väldigt lugn o slapp dag :)

Lite ändringar till veckan, frugan kan inte komma för ens fredag kväll :'( Jag som inte gillar att vara själv, men jag ska våldgästa Carro Torsdag o Fredag då ;)
Ååhh kommer sakna min älskling så när han åker :'( Förstår inte, men jag har ju aldrig känt så här förut.. Jag känner mig alldeles tom när han är ifrån mig :(

Nej, nu ska jag se om jag kan få upp älsklingen ur sängen snart ;)
CIAO

Dagarna rullar på..

I ruskig takt.. Tycker i princip att det bara är helg och måndag :) hah!
På lördag ska vi fira Rickards äldsta bror, det blir 40 års fest :)
Jag väntar fortfarande på att a-kassan ska säga ja eller nej om jag ska få nya dagar, det är inte kul att gå runt utan nån direkt inkomst. Konstigt att det ska ta sån jäkla tid!
Tur att jag har min älskling, vad skulle jag göra utan honom?

Japp, nu ska jag lovprisa honom igen ;) Jag vet att ni säkert tycker att jag är tjatig. Men efter nästan hela livet med ett helvete till kärleksliv, så är jag oerhört glad att jag har hittat min prins! För hur många kan säga detta om sin pojkvän/sambo/man: Jag kan lita på honom till 100%, jag vet att han aldrig skulle göra mig illa, jag vet att han aldrig skulle vara otrogen eller flörta med nån annan, han är min bästa vän och jag kan berätta allt för honom, han stöttar alltid, han lyssnar, han tycker att hushållssysslorna ska delas lika, han diskar, lagar mat, tvättar, städar, stryker, handlar, gillar att gå i affärer, gnäller aldrig, ställer alltid upp, leker o gosar med katterna, umgås gärna med vänner o familj, m.m.
Vi klickar på alla plan,både fysiskt och psykiskt.
För första gången i mitt liv så kan jag kolla på min pojkvän och bara känna massor med kärlek, lycka, glädje och enorm trygghet! Utan dig min älskling är inte mitt hjärta komplett, jag älskar dig över allt annat! ♥♥♥

Annars vet jag inte om det händer så mycket, helgen som var blev lugn.
På onsdag jobbar älsklingen natt, men jag ska umgås med Carrobarro :)
Snart är vecka 5 här, har blandade känslor angående det :/
Det ska bli jättekul att umgås en halv vecka med min underbara fru :) ♥ Men det kommer kännas oerhört tungt utan min älskling i en halv vecka :'( Låter kanske löjligt, men vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. Det längsta vi varit ifrån varandra är ett dygn, när han jobbar o redan då saknar jag honom :S

Jag avslutar detta inlägg med 2 underbara sms, det ena från min fru och det andra från min älskling :)
Från frugan 23/1-11 kl. 21.17:
"Jag saknar dig med älsk <3 mitt liv är inte komplett utan dig :( puss"
Från älsklingen 22/1-11 kl. 18.52:
"Älskling, du måste vara försiktig! :( Vad skulle jag göra utan dig? :'(...... <3"



Orka...

Vad är det med mig, eller min hjärna rättare sagt?
Bara tänker och ältar hela tiden...
Samma sak, om och om och om igen..
Orka? Nej!
Vill inte...
Orkar inte med mig själv...
Vad är det för fel på mig? :'(

Jag vet inte.....

Ibland känner jag mig ensam och många gånger bortglömd.. Det är som att jag har min egna sida o där ska jag va.. Jag vet inte...

I måndags var jag till Lotta och blev bjuden på lunch :) Det var mums! På kvällen kom Anders o jag va frisör :)
I tisdags var vi till familjen Hamzic-Ahlin, vi blev bjudna på mumsig mat o spelade Buzz :)
I Onsdags fick jag snabbvisit av Malin <3 Sen på kvällen fixade älskling mat, 2 olika rätter. Det vi skulle äta på kvällen o det vi skulle ha i matlådor dagen efter :) Igår så jobbade jag kväll och så kollade vi på film när jag kom hem: Jorden runt på 80 dagar!
Idag ska jag jobba kväll igen!
Nu ska jag hoppa i duschen..
CIAO

Helgen....

Helgen var toppen bortsett från söndagen...
I fredags kom frugan hit, det blev återigen en kväll/natt med Donkey Kong och vin :)
I lördags hade vi typ dubbeldejt med Malin och Johan :) Vi spelade spel och drack gott, det slutade med utgång :)
På söndagen blev jag dumpad som vän, trodde att jag betydde mer efter 11 års vänskap... Tråkigt när vuxna människor inte kan ta sanningen fast dom ber om den.. Även tråkigt att vuxna människor inte kan bete sig vuxet heller.. Att jag har betytt o betyder så lite har sårat mig mycket och gjort mig ledsen.. Men jag kan inte göra nåt åt det, det är dennes val.. Ledsamt :'(

Jag har iaf andra underbara vänner, en underbar familj och världens underbaraste sambo! Med er kan jag ta mig igenom vad som helst, utan er skulle jag inte vara nåt! Älskar er! <3

Min underbara! <3

Jag kan inte förstå att man kan va så kär fortfarande efter 9 månader, men det är jag! :) Ni kanske tycker att det är kort tid eller en självklarhet, men inte för mig! Jag har aldrig känt så här förut! <3
Jag kommer ihåg första gången vi träffades, jag ska berätta :):

Det var i slutet på mars och jag hade bott här ca 2 månader.. Carro E och jag bestämde oss en onsdag för att vi skulle ta en öl hemma och sen gå vidare till redbrick för en till öl. Jag skickade mess till Robert och ställde på honom att han skulle bli med, han sa att han var tvungen att ta med en kompis o jag sa visst. Efter nån timme så ringer Robert o säger att dom är påväg och dessutom för att varna mig för sin kompis. Hans ord var nåt i stil med: "han är stor o farlig. Han är nazist och tatuerad överallt!"
Självklart blev jag lite orolig, men jag är inte den som dömmer innan jag träffat nån.. När det väl ringde på dörren så slog mitt hjärta dubbla slag. Iiihh dom är här! Jag öppnade dörren och in klev Robert och sen han.. Jag tappade nästan hakan! Var är den farliga nazisten? Framför mig stod en så otroligt snygg kille och trevlig va han! Vi satte oss i köket, börja spela olika kortspel och en öl blev definitivt mer :) Jag kom på min själv flera gånger att jag stirra och hoppades att han inte märkte nåt :) Efter några timmar så gick vi till redbrick, där satt vi snett mitt emot varandra o han va så hemlig. Tydligen gick han in på face med sin telefon (medans vi satt där) och adda mig som vän o även tog mitt nummer som står där. Sen så började han messa, sötnosen!
När redbrick stängde så började vi att gå mot mig, då kom våran första kram :) Han kom på efterkälken så jag stannade o väntade på honom. Jag ropade att han skulle springa och av nån anledning så sträckte jag ut armarna?! Men han sprang o rakt in i min famn, jag fick världens goaste bamsekram.
Väl hemma hos mig så var alla fyllehungriga o vad gör då denna goa kille? Jo han ställer sig o lagar mat, spaghetti o köttfärssås! Supergott var det!
Jag sa till honom att han fick komma på min fest som jag skulle ha den helgen o han lovade att komma.
Dagarna där emellan så höll vi på att messa, men jag tog det inte så allvarligt då jag var fast besluten att jag skulle vara singel o inte ha någon! Helgen kom och så gjorde han :) Han var jättesnäll o go! Efter det så sågs vi mer och mer och vi satt uppe hela nätter o bara prata! Pratade om våra liv, hur vi haft det o vad vi hade varit med om. Jag minns första natten vi sov med varandra (bara sov!). Han skulle upp o jobba, men vi satte uppe hela natten o pratade.. Tillslut lade vi oss i sängen (med kläderna på) o somnade. Tyvärr va det bara ca en timmes sömn innan hans klocka ringde. Jag tyckte så synd om honom som skulle jobba o inte fått sovit nåt.
Det blev att vi sågs varje dag och försökte sova hos varandra varannan natt (då vi båda har katter). En dag i april så skulle det vara kalas ute hos hans bror o Rickard ville att jag skulle följa med. Shit tänkte jag, vi som inte ens är ihop men jag är inte den som backar :) Väl där fick jag träffa hans stora familj och alla var jättesnälla :)
Den 10e april så var vi ute på statt med en kompis till mig, dagen efter så var han så där go som bara han kan vara.
Vet inte va klockan var på dygnet, men jag vet att han satt på toa o jag satt o tänkte.. "vad håller jag på med? Varför velar jag? Jag är ju lycklig med honom! Nej skärpning! Vill jag ha honom? JA!!! Men hur? Hur ska jag göra?" Det fick bära eller brista o det fick väl vara fjantigt, men jag gjorde det! Jag tog upp min mobil, gick in i meddelanden och började skriva "Får jag chans på dig".. Hjärtat slog i 190 medans jag letade upp hans namn i telefonboken.. Skulle jag skicka detta? "man måste våga chansa för att vinna!" och jag tryckte på sänd. Hjärtat bultade hårt o snabbt medans jag väntade, tillslut kom svaret: "Ja! :) <3" Jag blev så glad! Denna underbara kille ville ha mig? Mig! Ut från toan kom sen en glad kille som kramade om mig och pussade på mig :)

Well detta var väl historien om hur vi träffades o blev ihop! Det är så sant som det är sagt: "slutar du att leta så dyker den rätte upp!" :)

Rickard: Jag kan inte säga detta nog mycket. Du är det bästa som har hänt mig och jag är så otroligt lycklig med dig. Tack för att du alltid finns där, lyssnar, stöttar och alltid ställer upp! Du är mitt hjärta och jag älskar dig mer än nåt annat! ♥♥♥

9 månader <3

9 underbara månader med min älskling idag! Det blir mumsig mat ikväll o mys :)
Det är inte klokt vad fort tiden går, snart har vi varit ihop i ett år :) Och om några veckor så har jag bott här i ett år :)

Tänkte berätta lite om min "sjukdom", hur det är o så.. Mest för att skriva av mig, men oxå för att försöka bli förstådd.. Jag kan ju inte säga att det är en sjukdom för jag har inte fått nån diagnos, men nåt fel är det..
Jag vet att jag måste ta mig till en läkare, men med denna mage så är det inte så lätt..
Det började nån gång i augusti tror jag.. Jag har problem med magen.. Jag har ju redan fått diagnosen magkatarr, men tror inte att det har med bara det att göra eftersom jag inte varit så här hela tiden.. Ni undrar vad för fel? Jag har diarré :( Jag knaprar tabletter för att magen ska va något sån där, men inte alltid det hjälper..
Det som är vardagsmat för andra, är det verkligen inte för mig.. Det är tufft att bara gå till affären, åka eller gå o hälsa på folk, åka nånstans eller att sitta på en buss.. Jag kan aldrig lova nåt för jag vet aldrig hur min mage är.. På dagar som är okej, så lyckas jag gå o handla eller hälsa på nån o då är jag överlycklig! Ni kanske tycker att det låter "roligt", men tro mig det är det inte.. Detta får mig att må så fruktansvärt dåligt o ja känner mig som en börda, speciellt för min sambo. Utan mina nära o kära som förstår o stöttar så skulle jag inte klara nåt. Men min underbara sambo är bäst. Utan honom skulle jag inte vara nåt! Han förstår, stöttar och ställer alltid upp! Rickard jag älskar dig mer än nåt annat och jag är så lycklig att jag har dig!
Så nu vet ni läget iaf..
Idag lyckades jag gå ner på stan för att hämta ut ett paket o handla lite..

Jag håller på o tvättar.. Nu ska jag ta tag i disken som står o väntar..
CIAO

Suck....

Är så jäkla trött på att jag är den enda som bryr sig, att det bara är jag som hör av mig, på undanflykter o lögner! Nu har jag fått nog o ska va lika dan!

Det har varit en härlig helg:)
I fredags kom frugan hit :) Vi åt fajitas, drack vin o spela Donkey Kong :) Det var meningen att vi skulle kolla på film oxå, men vi fastnade framför tv-spelet tills nästan kl 4 på morgonen :)
Igår var det en mysdag med min älskling :) Grannen snett under oss hade dock en jävla fest, när klockan va efter 2 på natten så hade vi tröttnat o jag ringde till securitas/störningsjouren. Vi gick ut o rökte när dom kom o lyssna lite. Det va en kille som öppnade dörren (inte hon som bor där) o han drog till med "bästa" svaret.. Securitas fråga om .... Bodde där o killen svarar: "hon sover". Jo tjena när dom secunden innan spela skithög musik o skrek o härja.. Kan man inte bete sig när man har fest? Jag har inget emot att folk har fest, men kan man inte behärska sig? Idioter finns det gott om..

Älsklingen har ju blivit sjuk.. Han jobba i måndags o sen var det kört. Han låg i feber i flera dagar. Nu hostar han o har ingen röst :( Hoppas att det går över snart!

Längtar till nästa helg! På fredag kommer frugan igen o då blir det Donkey Kong igen ;) På lördag kommer Malin o Johan, då blir det spelkväll o dricka lite gott :) Nice!

Nej nu ska jag kolla på Family guy :)
CIAO

................................

Känner mig bortglömd och utanför av mina nära o kära, dom flesta faktiskt :'(
Det är ingen speciell person jag pekar ut, utan det gäller dom flesta...
Jag vet att jag kanske tar åt mig lite mycket o lite för lätt, men det är inte så konstigt med tanke på allt jag varit med om och gått igenom... För mig är det lättare att ta åt sig det värsta först för då blir man inte sårad senare, än att inte tro nåt alls o så får man ett slag i magen senare...
Känner mig så ensam.....

Gott Nytt År!

Hoppas alla haft en bra jul och nyårshelg, för det har jag :)
Jag är fortfarande lite förkyld, seg jäkla förkylning :/

På nyårsafton hade vi Robert här, vi spelade spel o drack gott :) Strax innan tolvslaget gick vi ut o för att skjuta raketer :) På tolvslaget fick jag en kyss av min älskling följt av orden "gott nytt år älskling, jag älskar dig!". Bästa nyårsafton med bästa start :)

På nyårsdagskvällen kom Rickards syster o hennes kille hit, vi spelade olika sällskapsspel, poker o drack gott :) Det va jättetrevligt :)

Igår vid lunchtid så fick vi min mamma på snabbvisit :) Hon åt med oss o agerade skjuts innan hon åkte hem.
När hon hade åkt blev det lite tvspelande för oss, GT5 på PS3 för skling och Donkey Kong på Wii för mig ;)
På kvällen blev det thaimat o filmmys med min skling :) Jag har fått honom att han ska kolla på Harry Potter filmerna med mig, så vi började med första igår :)

Idag jobbar skling till 17 och jag ska inte göra nåt speciellt direkt, fixa lite här hemma.

Denna vecka blir det att träffa vänner, kul! :)
Imorgon kommer Jessica hit, så man får träffa henne innan hon sticker till Branäs för att jobba :)
På onsdag eller torsdag ska vi till familjen Hamzic-Ahlin, kolla in deras nya lägenhet o så :)
Fredag till lördag så jobbar skling dygn :/ Men Fia kommer hit på fredag o sover över, så vi ska ha massa mys ;)

Jo! Jag spelade ju lite på onlinecasino här om dagen. På mindre än 30 min så hade jag vunnit ca 5400 kr ;) NICE!

Lite bilder från nyårsafton :)
Well... Det var väl de jag hade att berätta för denna gång :)
Hoppas det nya året blir toppen för er, jag vet att mitt bara kan bli bättre och det började perfekt ;) ♥

RSS 2.0