Samtalet...

Idag ringde läkaren, så jag har väntat på ett svar.. Det tog 5 veckor att få höra att proven inte visade nåt, allt såg bra ut.. Jag har IBS, en kronisk magsjukdom som jag får leva med :(
Det finns inget som kan bota det, men det finns mediciner som kan lindra. Jag knaprar ju redan tabletter, som hjälper ibland.. Det finns "bra" och "dåliga" dagar. På dom "bra" dagarna så kommer jag faktiskt iväg till affären och såna saker, på dom "dåliga" dagarna så sitter jag hemma, då går det bara inte. Det finns flera saker som gör det värre, som tex: stress, oro och viss mat.. Det har jag märkt..
Det är ingen som kan förstå hur jag har det, det är ju ingen sjukdom som syns :(
Men jag undrar varför allt ska hända mig? Varför råkar jag ut för allt? Vad har jag gjort för att förtjäna allt? :(

Lite sömn inatt och lång jobbdag.. Imorgon är jag kontaktperson..

Hej! Mitt namn är Isabelle och jag lever med (förutom många andra krämpor) IBS, magkatarr, psoriasis och ledvärk (förmodligen artros eller reumatism)....

Dag 30 - Sex

Jag gör lite nya och egna rubriker så att det blir lite fler.. So here I go..
Familjemedlemmar kanske inte vill läsa detta ;)

I väldig tidig ålder så fick jag upp ögonen för sex, var väldigt nyfiken på det..
När jag gick på dagis så gick jag och en äldre kille in i garaget/förrådet där alla cyklar och sånt förvarandes, där lade vi oss i en vagn och försökte ha sex :/ Vilket inte gick då han inte fick upp den..
Men tidigt kom jag oxå på det här med att onanera, fast jag visste inte då vad det var eller vad det var jag gjorde.. Det enda jag visste var att det var skönt och jag trodde det var nåt dumt jag höll på med..
Jag var alltid nyfiken på sex och tänkte mycket på hur det skulle va att ha sex.. Jag fick min första riktiga pojkvän när jag gick i 6an och han var 2 år äldre än mig, självklart var han intresserad av sex.. Han tjata mycket på mig, men jag var rädd. Inte för sjukdomar eller graviditet, jag var rädd för att det skulle göra ont.. Vi höll på med mycket utom penetration, men trycket fanns där.. När jag var typ 12,5 år så lixom gav jag upp, trycket blev väl för stort och jag gav med mig.. Man vill väl att den första gången ska vara något fint och helst skönt oxå.. Men han tänkte inte på mig och ville väl bara göra det. Jag var livrädd och stel som en pinne.. På den tiden hade man inte glidmedel, inte som idag iaf.. Så många timmar och flera kondomer senare så kom han in i mig.. Det var inte skönt och jag ville bara att det skulle vara över.. Efter den gången så gick det lättare o lättare, tillslut tyckte jag att det var skönt..
Jag vet inte riktigt vart jag tappade mig själv, men mitt otroligt dåliga självförtroende spelade in hela tiden.. Efter den killen så brydde jag mig inte värst, nu var ju det värsta över.. Jag brydde mig inte om mig själv, bara jag fick bli omtyckt om bara för en liten stund.. Killar kom och gick.. Jag brydde mig inte om det var pojkvänner, KK eller one night stands, bara jag fick bli lite omtyckt.. Jag antar att jag tänkte att om jag inte gör detta så tycker dom inte om mig.. Nån gång när jag var ca 14 år så hade jag en pojkvän som brydde sig om mig och då hittade jag även min g-punkt, eller den blev hittad rättare sagt.. Men på den tiden skadade jag mig själv så mycket på olika nivåer, så snälla killar var inget för mig.. Jag gjorde slut.. Efter det hade jag ingen som brydde sig värst om mig eller mina behov, g-punkten försvann igen..
Vi tjejer, till största del iaf, har väldigt svårt att få g-punkts orgasm under sex.. Vi kan ju hitta punkten på oss själva, men genom samlag är det svårt.. Jag gav upp den biten när jag ändå inte hade nån som brydde sig, jag låg alltid till lags för killen istället..
Sen träffade jag Rickard :$ Jag har aldrig klickat så bra med någon i hela mitt liv förut och sexet ska vi inte prata om :$ hihi Min g-punkt kom tillbaka när jag träffade Rickard, eller den blev upphittad igen ;) :$ Jag älskar sex och jag står för det! Men först nu så vet jag verkligen vad älska innebär, på alla möjliga nivåer. Jag är så oerhört glad över att jag har hittat en som gör mig så lycklig och får mig att må så bra, på alla sätt och vis ;)
Jag kan verka överkåt kanske, vad vet jag? Men detta är jag!
Med risk för att folk säkert tycker att jag varit för öppen, men detta är jag.. Jag är öppen och ärlig, o det är ju min blogg..
Ta mig som jag är, eller stick!
Förlåt skling om du blivit generad nu :$ :*
CIAO

Rädsla..

Jag är så rädd, så fruktansvärt jävla rädd.. Det spelar ingen roll vad nån säger, rädslan finns där iaf.. Det är väl inget konstigt? Mina tankar snurrar, vissa dagar mer än andra.. Och vissa dagar så snurrar det extra mycket, det kan vara vissa saker som sätter igång det.. Jag kan inte låta bli att tänka, fast jag inte vill.. Men det är svårt att låta bli o tänka när det inte känns lika..
Jag är så otroligt rädd :'(

Dag 29 – Mina ambitioner

Jag har väl inga jätteambitioner vad jag vet.. Vill få ett fast jobb, större boende och en familj.. Det är väl det jag strävar efter..

SÅ KÄNNER DU IGEN DIN SJÄLSFRÄNDE:


1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig och omedelbar.

2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.

3. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig.

4. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.

5. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.

6. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.

7.Det känns som om ni djupt inom er redan känner varandra.

8. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.

9. När ni rör vid varandra eller har sex upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.

10. Man tycks kunna kommunicera utan ord, men vet vad den andre tänker.


Älsklingen är på jobbet och jag vet inte vad jag ska göra.. Jag är nästan helt frisk från förkylningen nu, bara lite täppt men det är jag ju jämt..

 

Det finns mycket jag borde, men var finns orken o lusten? Kan ingen ge mig lite energi?

Nej, nu ska jag ta hand om tvätten iaf..

CIAO

 


Dag 28 – Det här saknar jag

Oj, vet inte om det menas personer eller ting.. Men just nu saknar jag min älskling. Jag saknar frugan typ hela tiden. Jag saknar min familj ♥ Jag saknar mer pengar och större boende :/

Min sambo, han är världens bästa ♥
Visst har vi våra tjafs, men dom handlar aldrig om att nån varit dum mot den andra eller så.. Det är mest bara missförstånd.. Han står ut med mig och allt som har med mig att göra, han klagar aldrig eller gnäller inte. Han är inge svår att ha o göra med, det är aldrig några problem. Han hjälper alltid till hemma och han frågar alltid hur jag mår o lyssnar. Han hjälper gärna till o är barnvakt och träffar gärna mina vänner.
Många sa till mig i början: "jaja så är det alltid i början o när man är nykär", jag säger till er: "skit på er!"
Vi har dejtat och varit ihop i över 1 år och det är fortfarande lika dant. Jag är fortfarande lika kär, om inte kärare och han hjälper fortfarande till med allt ♥
Han finns alltid där och lyssnar o tröstar när det behövs..
Många skitstövlar får man gå igenom innan man hittar prinsen och jag har verkligen hittat prinsen, min prins :$
Jag tror inte det är många som har det så här bra och jag är glad för att jag äntligen fick bli lycklig!
Rickard: Du betyder allt för mig och utan dig skulle min värld rasa :$ Jag älskar dig mer än något annat och jag är så glad att du vill dela ditt liv med mig ♥♥♥

Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen och snart ta tag i disken.
Jag längtar till älsklingen slutar så att vi kan ha en myskväll!
Glad påsk på er!
CIAO

Dag 27 – Min favoritplats

Jag har väl ingen favoritplats så, men på en brygga en sommarkväll eller natt är ju aldrig fel :) Sen i älsklingens famn är det alltid mysigt :$

Jag vill inte va sjuk mer nu :( Varför ska jag jämt bli sjuk? Jag har ont i näsan av alla snytningar :(
Älsklingen ska få ett påskägg imorgon när han kommer hem från jobbet :$

Det blir en myskväll med mig själv och kissarna framför tvn
CIAO

Tankar tankar

Det snurrar alltid massa tankar i min hjärna, vissa dagar mer och andra mindre.. Idag är en sån dag med mer..
Jag förstår inte varför jag tänker på och bryr mig så om just det. Har jag aldrig gjort förr, inte så iaf.. Nu betyder det helt plötsligt jättemycket.. Har väl en del att göra med mitt dåliga självförtroende antar jag.. Sen är det väl andra saker oxå..
Vill inte tänka massor på det, jag är ju ensam om det.. Bara jag som bryr mig så om det o då är det ju dumt att tänka så mycket.. Jag vill oxå va sån som inte bryr sig om det, skulle va lättare då.. Suck

Blaha!

Så känner jag mig... Jag är sjuk, trött, ledsen m.m.
Vem är jag? Är jag nån? Är jag värd nåt?
Känns som att allt går emot mig nu, den ena dåliga nyheten avlöser den andra :(
Igår fick jag beskedet att min "morbror" som jag kallade pappa som liten hade somnat in hemma, efter år med cancer :'( Jävla skit sjukdom det där!
Dom man trodde skulle bry sig gjorde det inte (för ens man påpekade det) och dom man inte trodde eller visste, brydde sig.. Såna som man inte har så nära kontakt med eller känt så länge var dom som brydde sig, underligt det där... Jag tvingar ju absolut ingen att bry sig, man blir bara förvånad..

Känns som att jag inte finns.. Jag är en i mängden, som bara smälter in..
Jag är så trött...
Fick sjukanmäla mig idag, är värre än igår.. Tröttsamt.. Jag ska då alltid bli sjuk och råka ut för allt..
HI! My name is nothing. I am nothing...

Dag 26 – Mina rädslor

Ja det har jag väl redan skrivit, men min största rädsla är att bli ensam.. Nu menar jag ju inte bara för en dag, utan helt ensam för alltid.. Sen hatar jag och är rädd för insekter av alla de slag, vet inte varför..

Veckan med jobb, eller bredvid gång har gått bra :)
Älsklingen blev förkyld här om dagen och imorse vakna jag förkyld, som blivit värre med dagen :( Hoppas jag blir bättre snart.. Malin o Johan kommer hit på lördag, då kan jag ju inte va sjuk :(
Det går bra med bebisarna :) Dom har sina egna personligheter och har precis lärt sig spinna :) Hittills har dom sovit hos mig på nätterna, förutom inatt.. Dom är jätteduktiga och sover på nätterna, morr o fräs är det typ slut med :)
Snart fixa mat
CIAO
Tarzan får hoppa in som extra mamma :)

Dag 25 – En första

En första vad? Antar att jag får välja själv där.. En första lägenhet då. När jag flyttade hemifrån så flyttade jag ju direkt ihop med M.. När det tog slut så flyttade jag till min första egna lägenhet, jag var då 24,5 år gammal :S Fast jag kände mig aldrig riktigt som hemma, då jag inte trivdes i hällefors. Sen hyrde jag ju lägenheten i andrahand, så det bidrog väl med. Sen flyttade jag tillbaka till karlskoga till min andra egna lägenhet, samma som jag bor i idag. Här känner jag mig som hemma och här trivs jag. Så jag räknar detta som mitt första riktiga egna hem :) Visst skulle jag vilja byta ut några grannar och gärna ha större, men sånt får man ju ta :)

Igår kom Jessica hit o så kom Yrrv oxå. Vi drack och spelade Dreamcast :) Det var skoj :) Sen gick vi till Red Brick, det var bättre än förra gången. Fast jag vet inte varför dom envisas med att hela tiden ha liveband som inte låter bra!!

Dagen idag har varit lugn och kvällen förblir lugn :)
Nu ska jag fixa mat
CIAO

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Haha oj, jag som är så blödig :$ Det vanliga är väl att om jag blir sårad så kan jag gråta, men gör det inte öppet då.. Sen för att jag är så blödig så gråter jag för sorgliga filmer, vanliga som tecknade :$ Sen om jag kollar på olika tv-program där det händer sorgliga saker eller nåt som är rörande så gråter jag :O
Jepp, that's me :$

Imorse kom småttingarna :) Det är mest dom som morrar o fräser åt dom andra :) Haha så mycket ljud från så små :)
Bosse sover :)

Älsklingen är och införskaffar drickbart till imorgon ;) Jag ska iväg o göra kväll vid 16..
Idag fick jag mitt paket från barbarella, nu ska här töjas :) ^^
Innan: 16 mm i öronen
1,6 mm i underläppen
1,6 mm i överläppen
2 resp. 1,6 mm i tungan
Efter: 18 mm i öronen
2,4 i underläppen
1,2 i överläppen
3,2 resp. 2,4 i tungan
Nu: 16 mm i öronen
2 mm i underläppen
1,2 i överläppen
2,4 resp 2 mm i tungan
Alla hål blir större utom den i överläppen som blir en storlek mindre :)

Jag gjorde Oopsies idag och dom var mumsiga :)

Nu blir det mat och sen vila så jag orkar med kvällen
CIAO

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det beror ju på lite vad som har hänt.. Underbara vänner, kissarna och familj får mig att må bättre.. Att få vara nära Rickard, få hans kyssar, kramar och beröringar får mig alltid att må bättre ♥

Idag var jag seg med att göra mig iordning, jag skulle ju inte iväg för ens vid halv sex.. Så vid två hoppade jag i badet och låg där ett tag.. Sen tog jag på mig bh, trosor och ett linne o sprang runt i medans jag sminkade mig o så.. Helt plötsligt ringde det på dörren och jag började irra runt som en yr höna.. Tillslut sprang jag in i sovrummet o tog på mig mysbyxor och gick o öppna. Där stod en ung tjej o en ung kille från e-on. Dom berätta att vi som hade fortum betalade alldeles för mycket och bla bla bla. Dom ville se en elräkning för att bekräfta att vi kunde byta till e-on. Stressad som jag var så skyndade jag in och rota runt bland alla papper för att hitta förra elräkningen. Tillslut hittade jag den och gick ut igen, tjejen hade gått o kvar stod killen. Han var så trevlig o flörtig :O Frågade vad jag gjorde på fritiden o vad jag jobbade med o massa annat samtidigt som han skrev papper. Han ritade till och med en stor smilegubbe till mig för att jag spelar donkey kong som han gillar :O Iaf så har vi nu bytt till e-on och får 2000 kr billigare per år mot vad vi haft med fortum. Jag ville även komma fram till att där stod jag på loftgången i säkert 15 min, barfota och i bara linne :S Jag som är så känslig kommer säkert bli förkyld nu :(

Idag var jag iväg och var kontaktperson för första gången och det gick jättebra :) Vi ska ses igen nästa vecka på fredag och äta thaimat :)
Imorgon ska jag gå bredvid kväll på första stället, går nog bra men slutar lite sent :/ Slutar kl 23 :O
Kvällen nu blir iaf lugn i soffan.. Jag har huvudvärk och skling jobbar natt :(
Imorgon kommer dom nya familjemedlemmarna, Bamse & Bosse :) ♥
Ja, vi vet att det är många katter. Men det är vårat liv och vi gör väl som vi vill?? Varför ska andra lägga sig i o ha negativa kommentarer? Det blir ingen större skillnad på att ha 6 eller 8, det var ju ingen direkt skillnad från 4 till 6 så.. Det är ingen skillnad mot att ha 4 hundar eller flera katter.. Vi älskar våra katter som dom vore våra barn, det är våra bebisar och vi skulle aldrig göra nåt som fick dom att må dåligt eller göra dom illa, aldrig! Vi är ju en familj ♥
Bamse



Bosse


Nej nu blir det bigbrother
CIAO

Dag 22 – Det här upprör mig

Oj, det är nog mycket.. Blir jobbigt att skriva här :O Men det som gör mig arg är dryga människor, lögner, svek och otrohet. Sånna saker gör mig riktigt arg!!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

"Rehabdrottningen Kathi Green kom till Casa Freemantle i Mendota Heights på måndagar, onsdagar och fredagar."

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Laddsladden

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Christine

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

typ 15

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Tvn, Yrrv och skling

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Gick från jobbet

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Kläder på nätet :$

8. Vad har du på dig?

Svarta tights, svart topp och svart huvtröja :$

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Inte vad jag vet

10. När skrattade du senast?

Förut

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tavlor

12. Har du sett något konstigt på sistone?

En på tv som jag trodde var en tatuerad o piercad kille, vilket var en tjej :S

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Lätt

14. Vilken var den senaste film du såg?

Nån på tv

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Hus och nya vitvaror m.m.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag vet inte :O Jag är ju ärlig av mig och berättar saker :/ Det är ju alltid nån som vet nåt om mig..

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Fattigdom

18. Tycker du om att dansa?

Jodå

19. George Bush?

Jag vet typ inget om honom

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Oj, svårt.. Jag har jättesvårt att komma på nå namn :/

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Njej

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"Här får du en chans till"

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Dom som vill

 


 

Det gick bra att gå bredvid idag med, på ställe nr 2 :) Det var bara en snabbis idag, för att få träffa brukaren.. Jag ska gå bredvid ordentligt där nästa vecka :)
Nu tvättar jag sen blir det lugnt...
CIAO

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Oj, ska försöka med detta då.. Vet inte om det blir ett ögonblick, kanske mer en händelse..
Jag gick fortfarande i gymnasiet när jag flyttade till hällefors, så jag åkte buss fram o tillbaka till kga (skolan). På bussen lärde jag känna en hälleforstjej, H. Hon var jättesnäll och vi var väldigt lika i sättet. Vi kunde prata om allt och kom närmre o närmre varandra. Efter en tid så berättar hon för mig att jag är hennes bästa vän och att hon älskar mig, jag var glad att jag hade en sån vän i mitt liv.
En dag så dumpar M mig (mitt ex) och H fanns där för mig. Hon talade om för mig vilken jävla idiot han var och att jag förtjänar någon mycket bättre.. Jag pratade ibland med M, han berätta att han var intresserad av någon annan och jag blev ledsen. En dag var jag och träffade honom, jag var den där dumma som kollade hans mobil och såg att han messat med H. Det var inga allvarliga mess, men jag började misstänka nåt.
När jag var med H i skolan så försökte jag se när hon gick in på lunarstorm (som va populärt då) men hon var hemlig.. En dag pratade jag med M i telefon, jag låtsades om som att jag inte brydde mig o sa att han kunde säga vem det var han var kär i. Då svarar han att det är H, jag kände en jätteklump i magen. Jag pratade med H, men hon sa bara att hon inte alls var intresserad av honom o att han var en idiot m.m. En dag var jag så dum att jag loggade in på Ms lunarstorm, bara för att jag ville ha svar och se om nåt jag trodde va sant. Mycket riktigt, M och H hade mailat massor och även när M o jag var ihop!! Va fan! Jag kände hur allt rasade, hur hjärtat stannade!! Dagen efter konfronterade jag H och frågade om hon hade mailat med M, men hon sa bara nej och hon skulle aldrig göra nåt sånt mot mig. Då berättade jag att jag visste att dom hade mailat och att jag hade sett mailen. Då säger hon bara "men varför frågar du för då?". Jag bad henne dra åt helvete och att jag aldrig mer ville se henne.
Konstigt nog slutade hon maila med M efter det och jag tog tyvärr tillbaka M. Men efter det kunde jag inte lita på honom och jag va alltid misstänksam, med all rätt då han fortsatte att vara översnäll o flörta med mina tjejkompisar.
Det var då jag fick reda på att jag verkligen kunde lita på Fia, som berättade och visade allt o faktiskt inte ville veta av honom o som faktiskt aldrig skulle göra mig illa. Min fin fina Fia ♥

Idag på förmiddagen när jag gjorde mig iordning så ringde telefonen. Till min förvåning och förtjusning så klart ;) så stod det Jessica :) Jag hann att tänka att det nog blir en träff snart då :) Och mycket riktigt så kommer hon hit på lördag o stannar till söndag :) Vi pratade o uppdaterade varandra lite :) Hon berätta om sitt nya jobb som kökschef! Jag är jätteglad för hennes skull, det förtjänar hon som jobbat som en tok :)
Jessica är en sån där underbar vän :) Det går väldigt långt mellan varven då vi ses och det kan gå flera månader innan vi pratar med varandra, men när vi gör det så är det som igår och vi vet var vi har varandra :)
Jessica och jag är nog lika knasiga och vi kan prata om allt! Jag älskar Jessica o hennes familj som är så snälla, bryr sig o ställer upp. När jag behövde nånstans att bo så fanns dom där, dom krävde inget av mig utan bara öppnade upp sitt hem för mig. Julen innan jag flyttade till kga (2009) så skulle jag ha suttit hemma själv och firat julafton, för jag skulle jobba natt så jag kunde inte åka till min familj för att fira jul. Men Jessica hörde av sig och sa att på julafton skulle jag minsann inte sitta själv, det tyckte inte dom. Utan att jag fick jättegärna komma till dom, äta och så :) Jag fick massa mumsig mat, godis och även julklappar! Hur många familjer skulle öppna upp sitt hem för en kompis? Jättegulligt tycker jag ♥ Jag är jätteglad att jag har Jessica som vän i mitt liv och jag hoppas att hon vet det! :)

Igår var det en mysdag :) ♥
Idag var jag på möte, det gick bra o jag fick skriva på massa papper :)
Imorgon ska jag gå bredvid på ställe nr 2 :)
Nu blir det snart mat med min skling :* ♥
CIAO

1 år ♥

Idag gick jag bredvid på första stället som personligassistent och det gick jättebra :)
Imorgon är det möte, onsdag gå bredvid på ett annat ställe, torsdag kontaktperson och fredag gå bredvid på första stället igen :)
Älsklingen gjorde sina underbart goda köttbullar dagen till ära och efterrätten blir morotskaka :)
Grattis min underbara älskling på våran 1 års dag! Tack för att du finns och förgyller mina dagar och för att du står ut med mig :* Jag älskar dig mer än något annat i hela universum och du är det bästa som finns ♥♥♥

Dag 20 – Den här månaden

Jaha, denna månad... Jag har jobbat en del, jag ska börja gå bredvid på 2 ställen till veckan och jag ska vara kontaktperson för första gången. Frugan har varit här och i morgon firar jag o skling 1 år tillsammans. Jag har haft en väldigt dum mage :( Det kommer även 2 nya familjemedlemmar denna månad (om en vecka).
Jag tror iaf att denna månad består mest av jobb.
Det var väl det om denna månad tror jag.

  1. Har du körkort? Nej

  2. Hur många uppkörningar gjorde du? Inga

  3. Drömmer du? Ja

  4. Om ja, minns du dina drömmar? Ibland

  5. Tror du på nåt övernaturligt? Ja

  6. Om ja, vad? Andar

  7. Röker du? Ja

  8. Spara eller slösa? Både och

  9. Har du investerat pengar? Njaej

  10. Spelar du sällskapsspel? Ja

  11. Favorit spelet? Draw eller nåt frågespel

  12. Favorit semesterställe? Nåt varmt ställe

  13. Drömresan skulle vara? Jorden runt

  14. Länder jag har varit till? Finland, Norge, Danmark, Frankrike, Spanien och Turkiet

  15. Semestertips? Vet inte

  16. Semestermardröm? Har inte rest så mycket, så jag vet inte

  17. Vad skulle du INTE göra på din semester? Bada i havet :S

  18. Vem diskar hemma hos er? Båda och frugan när hon är här :)

  19. Storhandlar du? Ja

  20. Är det något du är bra på? Njej

  21. Är du praktisk? Ibland, tror jag

  22. Är du teknisk? Ja

  23. Har du besökt nåt nöjesfält? Japp

  24. Gillar du det? Jadå

  25. Favoritkarusellen? Virvelvinden eller lisebergsbanan

  26. Dusch eller badkar? Dusch

  27. Färg på ditt duschdraperi? Lila

  28. Syr du dina gardiner själv? Nej

  29. Musikfavoriter/favoritartist? Kan inte välja en

  30. Tittar på tv? Ja

  31. Hur mycket tittar du på tv? Olika från dag till dag

  32. Äger du nån leksak? Det gör jag nog

  33. Varför har du sparat dem? Minne från barndomen

  34. Lekte du med barbies som liten? Ja, favoriten var den gravida :)

  35. Äger du en kamera? Japp, 3 st

  36. Vilken sort? Kommer inte ihåg märkena nu, iaf 2 digitala o en vanlig

  37. Fotograferar du mycket? Ja, rätt så mycket

  38. Högtid du gillar? Midsommar

  39. Har du prestationsångest? Ibland

  40. Har du drömt sanndrömmar nån gång? Japp

  41. Har du en brevvän? Nej

  42. Dricker du mjölk? NEJ

  43. Varför då? Det är äckligt

  44. Vad anser du om kungahuset? Orkar inte bry mig, lite sjukt att vi skattebetalare betalar allt åt dom bara

  45. Läser du skvallertidningar? Inte längre

  46. Tror du på allt som står i dem? Nej

  47. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Lyssnar, men tror inte på det o bryr mig inte

  48. Skvallrar du? Gör jag nog ibland

  49. Hur kör du bil? Inte alls

  50. Har du ett motto du lever efter? Lev idag, för imorgon kan det vara för sent

  51. Öppna en bok du har i närheten, slå upp sidan tolv och citera den 4e meningen? "Det där med mitt-tidigare-liv lärde jag mig av Wireman.

  52. Favorit fika på café? Latte

  53. Ljud du hör just nu? Tvn

  54. Vad finns på väggarna i rummet du sitter i just nu? Tavlor

  55. Har du en bra relation till dina föräldrar? Jodå

  56. Gillar du att betala räkningar? Nej, gör nån det?

  57. Har du koll på din ekonomi? Ja det tyckeer jag

  58. Har du vunnit pengar nån gång? Japps

  59. Spelar/tippar du på nåt? Ja

  60. David Bowie eller Beatles? Ingen av dom

  61. Favoritämnet i skolan? Språk

  62. Världens fulaste ord? Ingen aning

  63. När du svär, vilket ord använder du då? Fitta, kuk, fan, pitt m.m.

  64. Världens vackraste ord? Kärlek

  65. När rengjorde du din ugn senast? För typ en månad sen

  66. Berätta om det värsta du varit med om? Nära och kära som har dött, eller som varit nära o dö

  67. Är du social? Ja

  68. Skulle du kunna slänga ut 3000 på en romantisk middag? Om jag vore rik så

  69. Vad är det mest romantiska du vet? Att bli uppvaktad, känna sig älskad

  70. Barnprogram du avskyr sen du va liten? Vet inte

  71. Samlar du på nåt? Njej

  72. Din värsta ovana? Biter på fingrarna

  73. Din bästa ovana? Ingen?

  74. Kändis du skulle vilja vara? Vet inte, nån snygg

  75. Kändis du skulle vilja vara med? Ingen

  76. Du ångrar att du inte? Vet inte

  77. Du blir glad av? Vänner

  78. Du blir förbannad av? Svek och lögner

  79. Drömjobb? Ssk

  80. Om du fick 10 miljoner? Skulle jag betala skulder och bygga ett stort hus

  81. Det här skulle du inte ens göra om du fick en miljon? Döda någon och/eller äta insekter

  82. Nära-döden-upplevelse? När vi var en halv meter från att krocka med en älg i hög hastighet

  83. Ditt livs bästa ögonblick? Vet inte

  84. Bästa tekniska uppfinningen? Mobilen, datorn, tvn och micron :$

  85. Du kommer till himmelen/helvetet? Säkert helvetet och med öppna armar

  86. Har du någon bästis? Jo

  87. Beskriv dig själv med 3 ord? Envis, ärlig och rättvis

  88. Vad får dig alltid att skratta? Nåt kul på tv

  89. Har du bra självförtroende? Verkligen inte

  90. Älskar du livet? Till viss del

  91. Vad önskar du? Pengar

  92. Vad tycker du är gott? Mat

  93. Vad har du för humor? Sjuk

  94. Har du varit fruktansvärt kär nån gång? Ja

  95. Vad ska du göra idag? Ta det lugnt

  96. Vad läser du varje dag? Bloggar

  97. Vad dricker du varje dag? Vatten

  98. Senast köpta skiva? Metallica

  99. Senaste film på bio? Nya nightmare on elm street

 


Jag blir ledsen när folk inte förstår att jag verkligen har problem med magen, speciellt när det är vänner. Jag tycker inte att detta är kul och jag tycker inte om att vara låst.. Jag kan inte göra saker som alla andra, även om det är simpla saker. Detta är inget jag hittar på eller ljuger om. Det är inte så bara, även om det finns toaletter typ överallt. Kan någon lova att den toaletten som finns på det stället alltid är ledigt så att jag hinner in? Nej det kan ingen! Ursäkta för att jag har nån sjukdom då!

 


Helgen har varit toppen med frugan här :) I fredags så spelade jag o frugan Donkey Kong och skling o Yrrv spelade dator. Skling gjorde mat, hemmagjorda hamburgare med crisscuts pommes.

 

Igår gjorde jag och frugan mat. Det blev pannbiffar, hemmagjorda klyftpotatisar, smörstekta färska grönsaker med vitlökssmak och grönpepparsås :) På kvällen kom Yrrv, Bucke, Stodd, Jimmy, Anders, Elina och Patrik hit :) Vi hade kul och spelade draw. Sen blev det red brick där ett dåligt band uppträdde med skithög volym. Sen var det så mycket tragiska människor ute. Min mage fuckade ur, så det blev hemgång.

Idag blev det mysfrukost med frugan och vi spelade ut Donkey Kong :) Men när vi hade klarat sista bossen och eftertexterna hade rullat färdigt så dök det upp ett golden temple, så det kom fram en till bonus bana :)

 

Det blir att leta efter nåt nytt spel nu

CIAO


Dag 19 – Detta ångrar jag

Oj.. Jag vet inte om jag kan säga att jag ångrar nåt direkt.. Hade jag inte gjort dom valen som jag har gjort så kanske jag inte hade varit den jag är idag, eller kanske inte känt alla underbara som jag känner idag eller så kanske jag inte hade varit där jag är idag..
I alla misstag man gör, får man glädjas för dom saker som var bra i det. Tex var mitt ex ett misstag, men hade jag inte varit ihop med honom så hade jag inte flyttat dit. Hade jag inte flyttat dit så hade jag inte lärt känna alla underbara där, jag hade inte haft samma arbetserfarenhet, jag kanske inte hade börjat plugga.. m.m. Man få se alla ljusglimtar i misstagen man gör.. Så jag tror inte att jag ångrar nåt, inget jag kan komma på iaf..

Idag blir det inga frågor att svara på :) Jag har lite att göra idag.. Jag har dammsugit och gjort rent på toan. Jag håller på o tvättar. Ska duscha, göra mig iordning och diska.. Idag kommer frugan ^^
Kvällen kommer bestå av skratt, god mat och donkey kong :)
Imorgon är det partey ;P
CIAO

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Hmm... Jag har inte direkt nåt wow minne från när jag var liten och fyllde år, jag har bara en del minnesbilder.. Jag kommer ihåg vissa saker jag fick och från vilka, men ingen direkt wow födelsedag.
När jag blev äldre så var det bara familjen och det var inget speciellt så, vi åt mat och fikade..
Sen när jag var ihop med mitt ex så kändes det mest falskt när jag hade "kalas", det var jag som fick slita arslet av mig med att baka massor och fixa smörgåstårtor och dom var knappt tacksamma..
Dagen innan jag fyllde 25 så var vi på sweden rock kryssning, där skvallra Jessie att jag fyllde så alla som var på den "puben" då sjöng för mig, det var ju lite kul och minnesvärt =)
Men bästa födelsedagen var nog när jag fyllde 26, förra året.. För första gången hade jag en pojkvän som brydde sig och hjälpte till, bådas familjer kunde umgås o ha trevligt :) Och allt verkade uppskattas :) Det handlar inte om presenter, utan om att få må bra :) Det var min första födelsedag som jag verkligen fick må bra på :) Tack skling :* ♥

Jag har:

 

( ) snott den här listan från någon

(x) rökt en cigarett

(x) rökt en cigarr

(x) varit full

(x) hånglat med någon av samma kön

(x) varit kär

(x) blivit dumpad

(x) dumpat någon

(x) fått sparken

(x) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling

( ) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

(x) sett någon dö

( ) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada

( ) varit i Mexiko

(x) flugit

(x) ätit sushi

( ) åkt snowboard

( ) crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

( ) haft ett te-party

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

(x) åkt släde

(x) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

(x) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

(x) tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

(x) rört en orm

(x) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

( ) tagit hand om ett råddjur

(x) vunnit en tävling

(x) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan

(x) varit i en bilolycka

(x) haft kramp

(x) känt dig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) dansat i månljus

(x) hatat ditt utseende

(x) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

( ) varit vilse

( ) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

(x) känt som om du håller på att dö

(x) gråtit dig själv till sömns

(x) lekt polis och rånare

(x) sjungit karaoke

(x) betalat för mat med bara mynt

(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

(x) skrivit ett brev till tomten

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

(x) gjort upp eld på en strand

(x) förstört en fest

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

(x) burit pärlor

( ) hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(x) kysst en spegel

(x) sjungit i duschen

(x) burit en svart klänning

(x) drömt att du gift dig med någon

(x) limmat fast din hand i något

( ) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk

( ) varit en cheerleader

(x) suttit på ett tak

(x) skrikit så att du inte fått luft

(x) byggt en kärra

(x) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka

( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

(x) haft en trädkoja

(x) spelat kyckling

( ) blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fisk och sen ätit den

(x) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att du gråtit

(x) gråtit så mycket att du skrattat

(x) fuskat på ett prov

( ) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken


Fick brev från vårdcentralen att miin läkare ska ringa upp mig mellan 15.00-18.00 den 28e april!!?? Så jag ska få vänta 3 veckor till på att få veta nåt?? Jag har redan väntat 2 veckor :(

Jag har frågat Elina om hon tror att hon kan fixa till min tatuering och hon säger att det inte är några problem :) Hon ska även rita den i helgen :)

Imorgon är det fredag och då kommer frugan hit :) Yrrv kommer även imorgon, skling ska raka hans huvud igen :) Så ska jag fixa mat till alla ;)

Nu ligger skling och sover, han har jobbat natt.. Annars blir det en lugn dag med en dum mage :(

CIAO


Dag 17 – Mitt favoritminne

Ååhh gud! Jag kan inte bara välja ett :O Det är ju jättesvårt!
Jag minns tex när jag var ca 8-9 år och min pappa skulle hämta mig på lekis, det var nästan sommar ute så det var varmt. Vi var på baksidan och lekte när vi hörde ett brummande högt ljud. Vi sprang till framsidan, där kom pappa på motorcykel! Jag skulle få åka motorcykel hem, jag var jätteglad för det och dom andra barnen var så avundsjuka och impade :)
Pappa och jag åkte mycket motorcykel när jag var liten/mindre och jag älskade varje minut av det :)
Ett annat minne, fast det är väl flera sammanflätade typ.. Jag var 9-10 år när vi skaffade Raya (hund) och under den tiden så hade pappa apu (tror jag det heter) Så han var i närheten av skolan jag gick på då.. På rasterna sprang jag alltid dit och kompisarna ville följa med såklart :) Raya var världens snällaste och goaste hund :)
Pulkabacken vi hade ledde till huset pappa var i, eller där dom hade sitt "tillhåll". Så på rasterna den vintern så var Raya med och åkte pulka o busade i snön :) Alla tyckte om Raya och var avundsjuka på att jag hade hund ;)
Såna här minnen gillar jag för att det var stunder som verkligen gjorde mig glad och jag fick verkligen känna mig som "en i gänget" :)
Sen har jag så många andra "favoritminnen" så det skulle bli mycket att skriva i så fall :) Som när jag flyttade tillbaka till kga, eller när jag blivit moster och faster och träffade barnen första gången, eller när jag blev ihop med min skling :)
Mycket underbara minnen är det och fler kommer det att bli ;)

Vilken svordom använder du mest? Skit, fitta, kuk, pitt :$ 
Äger du en iPod? Nja, har ju en inbyggd i iPhonen
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror ju på när jag ska upp :O
Hur många resväskor äger du? Jag äger ingen resväska :/
Använder du flip-flops? Nej
Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast Ica Maxi
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta den, jag ser mer mongo ut på bild än i verkligheten :(
Vilken var den senaste filmen du såg? Vet inte, nån som gick på tv i helgen
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Det spelar ingen roll, umgås gärna med mina nära och kära
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hmm.. Beror påhur mycket jag vann, men kanske ett större boende
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Njej.. Men för att kunna sova så har jag tagit tabletter några gånger..
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Oj, det var längesen jag använde den.. Men det är nog brända partyskivor i den (cd-växlare)
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Jag kan inte välja bara en..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Njej..??
När var senast någon stötte på dig? Förutom min skling, så var det nå äckel när jag var ute..
Vad åt du till middag senast? Fläskfilégryta igår kväll
Använder du huvtröjor? Ja
Kan du vissla? Yes :)
Vem var den senaste som ringde dig? Tina
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Virvelvinden? (jag är lite feg av mig när det gäller karuseller, eller har blivit med åren)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Säkert, finns alltid sånt folk
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0586
Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart! Det bästa! Bamse, dr snuggles, tom & jerry, super ted, bumbibjörnarna, duck tales, piff och puff, luftens hjältar m.m. :)
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Eehh.. Det är väl marieberg i örebro? Men vet inte hur stort det är..
Hur många syskon har du? 2, äldre
Är du blyg inför det motsatta könet? Njej
Vilken film kan du alla replikerna till? Oj, det är nog flera.. Men Liar liar är väl en, som var typ den enda filmen under högstadiet :$
Äger du några band t-shirts? Ööhh.. Ja faktiskt, in flames..
När flög du senast? Oj! Typ 20 år sen :S
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
Läser du för skojs skull? Inte nu
Pratar du några andra språk? Engelska (spanska och tyska)
Diskar du din egen disk? Självklart, eller vi turas om :)
Har du gråtit offentligt? Ja, jag är ju så blödig :$
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop, tack skling :*
Försöker du alltid lära dig nya saker? Så gott jag kan
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Oh ja! Ge mig!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Njej, men det är ju roligare :)
Kan du kasta macka? Inte så bra :/
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej :(
Vad har du med dig in på bion? Sällskap och möjligen dricka, godis, popcorn
Vem var din favoritlärare och varför? Camilla som jag/vi hade på mellanstadiet, hon var snäll och rolig men rättvis
Har du dejtat någon av en annan religion? Mjo, eller annan hudfärg för inte tror jag dom varit religiösa :O Har nog inte dejtat nån som haft nån direkt religion alls
Vad har du för väder? Grått och trist
Har du en blogg? Öh ja??
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Språk! 
Gillar du att flyga? Vet inte, var ju så längesen.. Men jag skulle helt klart få lite panik om jag skulle flyga idag..
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet och vara snäll
När sov du senast på golvet? Det kommer jag inte ihåg
Vilken är din favoritdrink? Oj, ska jag bara välja en? :O Min då :$
Gillar du din boende-situation? Nja, jag dör ju inte direkt av att bo så här men jag skulle gärna vilja ha större och bättre grannar :O

Vilken är din mammas hemstad? Född i Ramselle, men bor nu i skövde..
Din pappas hemstad? Född i åtorp/svartå? Men bor nu i Åtorp..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 kanske?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Aaa :$
Vilken är din favoritfrukt? Blåbär, jordgubbar, honungsmelon, vattenmelon
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Njej :$
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 27 :(
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja! Fast jag kan själv vara slarvig :S
Tror du på liv på andra planeter? Nja, vet inte
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? En på sklings jobb tror jag..
Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte på gud..
Vad var det senaste du åt? Müslibar
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror ju på personen, men i det stora hela så har jag alltid haft lättare för att umgås med killar..
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Det vet jag inte?
Gillar du senap? Nej, inte värst
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det ordnar sig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Never!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jag vet inte? :O
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, men tradera och det senaste var pärlor
Tycker du om att krama folk? Aaa :$
Skulle du säga att du är trendig? Njej
Äger du en digitalkamera? Japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen aning :O
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA!!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Pojken som kallades det
Tycker du att du är attraktiv? Verkligen inte..
Vad är du allergisk mot? Nötter
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Hmmm.. Vincent (om jag själv får bestämma, annars vet jag inte)
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Dom som vill


Imorse ringde Tina, hon är (en av?) chef för handikapsomsorgen, hon har väl hand om personliga assistenter iaf.. Det var hon som fixade så att jag blev kontaktperson :) Jag sa till henne att jag gärna vilja vara vikarie som personlig assistent oxå :O Så idag ringde hon och villa ha in mig på flera ställen :) ^^ Wiii!
Jag är glad :) Men även lite nervös :S Ska iaf till henne på tisdag och få lite info, sen kommer olika arbetsgrupper ringa upp mig så vi kan bestämma dagar som jag ska gå bredvid :)
På fredag har det gått 2 veckor sen jag lämnade in dom sista proverna till läkaren/vårdcentralen, men ingen har hört av sig än :(
Jo, just.. Senast jag var hos tandläkaren så frågade dom om jag ville att dom skulle skicka kallelse till mig en gång per år och jag sa ja. Det är ju lika bra, så att man kommer iväg.. Sen tänkte jag inte mer på det, jag glömde bort när jag hade varit hos tandläkaren senast.. Så kom det ett brev för nån vecka sen från folktandvården, där det stod att jag skulle kontakta dom för överenskommelse om en tid?? Jaja, jag ringde.. Tydligen har jag inte varit hos tandläkaren sen hösten -08 :O Så mycket för dom kallelserna!! Men nu ska jag iaf dit den 6e maj :/ Men rabatten som man får per år har jag ju sparad, så jag har 600 kr sparat och besöket koster 660 kr :) Tur det!
Jag har skickat efter lite grejer från barbarella :$ Can't wait!
Idag ska jag färga håret igen! Varför? Dels har jag en utväxt (redan? Japp, mitt hår växer som ogräs), sen så har jag nåt som kallas för "glashår". Det betyder att det är inte mycket som fastnar i mitt hår, så jag har inte så mycket färg kvar.. Så därför :)
Ska äta nu o sen färga håret :)
Älskar dig Rickard, mest av allt :* ♥
CIAO

Dag 16 – Min första kyss

Oj.. Till skillnad från alla andra saker så var jag rätt sen med att få min första kyss, mot alla andra.. Det var med G som jag va ihop med till och från nästan hela låg- och mellanstadiet.
Kommer ihåg att det var en varm höstdag i 6an. Vi hade slutat för dagen och dom flesta gick till cykelstället. G och jag skulle säga hej då och flera killar stod och sa "men hångla då", jag kände hur jag blev generad och vågade inte göra nåt.. Jag kände mig helt paralyserad.. Tillslut kom han nära och bara kysste (hånglade med) mig.. Sen skyndade han där ifrån med sina killkompisar. Kvar stod jag med min tjejkompis Linda och kände mig röd :) Linda frågade "hur var det". Jag "smakade" ett tag på frågan och tänkte efter, Det enda jag fick fram tillslut var "det smakade vatten". Haha det är mitt minne från min första kyss, Så mycket stå hej för det :)

Dagens humör: Trött

Dagens mående: Mindre bra

Dagens borde: Diska?

Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt

Dagens klädsel: Just nu myskläder

Dagens planer: Duscha?

Dagens vill ha: Pengar

Dagens längtan: Helgen

Dagens fundering: Varför kan inte jag få vara snygg :( (tönt, i know)

Dagens beroende: Sömn

Dagens tråkigaste: Mig själv

Dagens tidning: Aftonbladet?

Dagens låt: Love is my drug


Vad heter du: Isabelle
Ålder: 26,5 :S
Vad gör du: Skriver blogg och fixar med bilddagboken
Vad längtar du till: Helgen, fast jobb, familj
Vad händer i helgen: Frugan kommer <3
Senaste hånglet: Skling
Hände nåt mer: Säkert ;)
Vad har du på dig: Myskläder
Favoritöl: Carlsberg hof
Vad blir du glad av: Mina nära och kära
Vad blir du ledsen av: Att bli sårad och lögner
Vad ska du göra idag: Inte mycket?
Favoritsnabbmatställe: Pizza hut och max
Vilken låt lyssnar du på nu: Just the way you are :$
Vad dansar du till: Det mesta :$
Vem saknar du: Frugan, familjen, skling
Bästa Hang-outet: Hemma med dom bästa :$
Nått någon inte vet om dig: Att jag snattade sjukt mycket som mindre :$
Nått du vill ha sagt innan vi slutar: Lev idag, för imorgon kan det vara för sent :O



Jag har skaffat bilddagboken :O Varför? Well, jag gillar att lägga upp bilder och tala om saker via dom.. Ska fortsätta fixa med det nu, förövrigt så heter jag Belloepo där :$
CIAO

Dag 15 – Mina drömmar

Jag antar att rubriken betyder "vad jag drömmer om", framtid och så..
Jag har alltid drömt om att få barn, det har jag velat sen jag gick på dagis..
Allt annat om bröllop och sånt har liksom inte intresserat mig förut eftersom jag bara haft idioter :(
Men nu har jag drömmar! För första gången i mitt liv så känner jag att jag vill gifta mig, bli friad till och uppleva allt det romantiska.. Låter blödigt, jag vet.. Men jag vill ha det klyschiga! Flytta till hus, förlova mig, skaffa barn, gifta mig och inte nödvändigtvis i den ordningen ;)
Men det är det jag drömmer om, få uppleva drömmen med min Rickard :$ <3

1. Tycker du om att plocka svamp – Nej! För mycket småkryp :(
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler – Ööhh.. Vet inte :O
3. Tycker du att du själv är söt/snygg – Verkligen inte!
4. Du ger mycket komplimanger till andra – Försöker iaf :S
5. Är du nöjd med ditt förnamn – Njaej, skulle vilja ha mitt smeknamn som förnamn
6. Du tycker att du själv är smart – Jag klarar mig ;)
7. Vad är det sämsta hos dig - Envis och ofta kort stubin :/
8. Vad är det bästa hos dig – Snäll och omtänksam (tror jag?)
9. Har du bra självförtroende – Nej
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn – Olika från dag till dag
11. Du tycker om att vara med killar – Absolut! Det är oftast mindre komplicerat än att vara med tjejer
12. Känner du dina grannar – Nej och vill inte det heller
13. Vad har du för färg på dina underkläder idag – Grå och svart
14. Använder du BH varje dag – Ja!
15. Svär du ofta – Oja
16. Gillar du skolan – Njae, komvux kan vara okej
17. Har du någon gång skolkat – Oh yes!
18. Spelar du något instrument – Nej, försökte mig på klarinett i 4an men det gick sådär :/
19. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i? - Drillade när jag var yngre och så har jag spelat en del badminton
20. Har du några tatueringar – Japp, 7 st och fler blir det ;) Har 3 st på G :O (som jag vill och ska göra)
21. Har du några piercningar – Japp. 1 iöverläppen, 1 i underläppen och 2 i tungan (2 töjningar i öronen och 4 vanliga hål)
22. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Försöker undvika så mycket som möjligt :(


 

Snart blir det mat med min kärlek <3
Senare får vi besök av Carro o Ulf
Om en vecka firar vi 1 år :$ <3

Dag 14 – Dagens händelser

Well.. Det är väl inte så mycket.. Först åt jag frukost, sen dammsög jag, noppra soffan och diskade. Jag tog en dusch och efter det har jag fixat med bilderna som ska bli min stora tatuering :)
Sen blir det att fiixa mat och titta på tv..

Jag har frågat Elina om hon vill hjälpa mig o fixa min tatuering (bilden) och hon sa ja :) Jag har skickat bilderna till henne nu, hoppas hon fattar vad jag menar :) Hon är jätteduktig på att måla/rita, så det kommer bli svinbra :)
Jag längtar tills jag kan göra den :)

1. Vad är klockan just nu? 15.40
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? Ingen, tvn
3. Vad har du för underkläder på dig? BH och trosor
4. Vad har du för mobil? iPhone 4
5. Hur mycket pengar har du? Alltid för lite
6. Har du något jobb? Nja, timvikarie
7. Vad har du för färg på din tandborste? Rosa och genomskinlig
8. Vem saknar du? Frugan
9. Har du några komplex? OJA många
10. Vad vill du bli när du blir stor? Sjuksköterska
11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? Vet inte
12. Hårfärg? Rödbrunt med svarta slingor
13. Vad skulle du kunna döda för nu? Om nån gjorde illa nån jag älskar
14. Vad har du gjort i helgen? Jobbat, städat och tagit det lugnt

15. Smycken du har på dig? Piercingsmycken och örhängen

16. Vem vet mest om dig? Skling
17. Vad är du rädd för? Ensamhet
18. Brukar du ha otur? Ofta
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? Banken
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? Skling :$
21. Favoritband? Har inte ett favvo band
22. Vem är snygg? Skling såklart
23. Har du några fobier? Insekter
24. Har du ätit något godis idag? Nepp
25. Har du fått IG på ett prov? Oja
26. Vad väger du? För mycket :'(
27. Fem saker du har på dig just nu? Leggings, trosor, bh, linne o topp
28. Dagens smink? Mascara
29. Favoritfärg? Lila o svart
30. Är du fjortis? Kan nog bli ibland :O
31. Har du en dator i ditt rum? Aaa
32. Favoritlärare? Minns inte
33. Vad har du gjort idag? Städat, diskat o fixat
34. Vad har du ätit idag? 2 smörgåsar
35. Dagens roliga? Inget?
36. Vilka färger har du i ditt rum? Väljer sovrummet som är beige
37. Favoriträtt? Oj, många.. Men Rickards köttbullar då :O
38. Har du spytt offentligt någon gång? Ja :(
39. Är du duktig i skolan? Nja, om jag lägger manken till så..
40. När var du utomlands senast och vart? Om åland räknas så i somras
41. Har du varit vittne till ett brott? Ja
42. Har du sett en död? Ja, många
43. Har du något husdjur? Katter
44. Har du haft vattkoppor? Japps
45. Är du singel? Nej
46. Favoritdryck? Powerking :$
47. Älskar du någon? JA
48. Vad köpte du senast? Mat?
49. Har du ätit glass idag? Nej
50. Känner du någon som är bög? Ja
51. Känner du någon som är lesbisk? Ja
52. Har du varit på en konsert? Ja
53. Senaste utlästa bok? Nån skolbok
54. Har du någon bästa vän? Ja
55. När klev du upp imorse? Vid 11 :S
56. Har du krockat någon gång? Nja, varit med i en bil som krockat eller blivit påkörd
57. Vet du vad sXe står för? Näää
58. När flög du senast? Oj, kanske va 7 år eller nåt
59. Äger du något märkesplagg? Ja
60. Spelar du fotboll? Haha nej
61. Vem ringde du senast? Syrran
62. Är du homosexuell? Nej
63. Är det fint med killar som sminkar sig? Njae
64. Är du allergisk mot något? Nötter
65. Vad är du för stjärntecken? Våg
66. Är du sexig? Verkligen inte
67. Åker du slalom? Å gud nej
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? Nej, inte min typ
69. Brukar du se på Idol? Nja, uttagningarna är roliga :)
70. Brukar du sjunga för dig själv? Jaa :$
71. Hatar du någon? Mjo
72. Har du kysst någon av samma kön? Ja, många
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Facebook och blogg
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? Ja
76. Har du varit på en festival? Njej
77. Har du någon brevvän? Nej
78. Har du onanerat idag? Nej
79. Vem kramade du senast? Katterna
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Njej
81. Var den här listan rolig? Okej
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? Abonnemang, oändligt
83. Cola eller fanta? Cola
84. Är du vidskeplig? Ibland
85. Vilken dialekt är fulast? Skånska!
86. Vad ska du göra i sommar? Jobba


Annars händer det inte mycket..

CIAO


Dag 13 – Den här veckan

Denna vecka har mest bestått av jobb. Igår jobbade jag förmiddag och på eftermiddagen åkte vi till systeryster. Där blev det matteräkning på datorn med Lucas, tacos till mat och färgläggning i målarböcker med Julia :) Självklart blev det mycket knas och massa skratt :) Idag jobbade jag förmiddag igen och älsklingen är iväg o jobbar dygn :(
I morgon är jag ledig, det blir en väldigt lugn dag!

Vad heter ni? Isabelle och Rickard
Hur träffades ni? Genom en vän hemma hos mig
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Japp
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej
Isåfall, vem kör bäst? Det är nog Rickard :)
Kommer du ihåg er första kyss? Självklart :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag :)
Vem är äldst? Jag
Vilka stjärntecken är ni? Båda är vågar :)
Vem fyller år först på året? Rickard, men bara 17 dagar före ;)
Vem är längst? Rickard
Vem sjunger bäst? Haha det är Rickard
Håller ni varandra i handen på stan? Japp
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja, vi dejtade och lärde känna varandra innan vi blev ihop
Blev du kär vid första ögonkastet? Kär vet jag inte (svårt det där med kär vid första ögonkastet), men VÄLDIGT intresserad.. Jag tyckte att han var så snygg, charmig, snäll, go, söt, sexig m.m. :$
Har ni någon speciell låt? Njej, inte tillsammans så..
Har ni varit utomlands tillsammans? Njej, om inte åland räknas ;)
Vilket är ert bästa minne? Jag vet inte.. Kan nog inte välja bara ett nu, jag har iaf många fina minnen med Rickard..
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Om vi inte jobbar, så lagar vi mat och kollar på tv/film..
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Självklart ;)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja, vi bodde på varsin sida av stan :)
Blir du lätt svartsjuk? Beror på situationen..
Brukar ni bråka? Nej, små tjafs ibland..
Ringer eller SMS:ar ni mest? Messar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han är världens finaste <3
Brukar nån av er prata i sömnen? Haha Rickard är en expert på att göra det mesta i sömnen, bla att prata ;)


HUR
Svarar du i telefonen: Aaaa..
Gör du när du är kär i fel person: Sårar mig själv..
Tycker du om gul-bil-leken: Kul ;)
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Använder inte plånbok :O
Mycket är klockan: 17.22
Hur många kontakter har du på msn: Vet inte, många..
Spenderar du en regnig dag bäst: Inne, på soffan

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från skling: "verkligen inte! Du är snyggast och bäst! <3"
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Skling
Pussade dig senast? Skling
Vill du kasta en sten i huvudet på? Moahaha det behåller jag för mig själv
Saknar du mest just nu? Skling, frugan och bror med familj
Ska du träffa imorgon? Älsklingen och katterna
Sov du med senast? Skling
Festade du med senast? Skling, Yrrv, Jimmy, Bucke, Bjur och Stodd
Vem fick du senast sms av? Skling

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Ja (både vanlig och eldriven, på jobbet och kung är jag på det! ;))
Gjort en bakåtkullerbytta: Nej, kan inte ens göra vanlig :(
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja :$
Haft träningsvärk: Jaaa
Önskat att du var det andra könet: JA
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej


Det blir en lugn ensam hemmakväll

CIAO


RSS 2.0