Gaahh!

Blir tokig på mig själv.. Har kommit på mig själv med att jag biter ihop käkarna hårt hela tiden.. Kommer på mig själv säkert varannan minut med att jag gör det.. Inte konstigt att jag har huvudvärk o så :/


Skönt när man kan prata ut om saker som vuxna människor <3

Sen vill jag bara säga: Man blir inte vuxen bara för att man fyller 18 eller flyttar hemifrån, utan när man kan ta konsekvenserna för sitt egna handlande!
Städa utanför din egna dörr innan du ger dig på nån annan. Och framförallt, låtsas inte att du gillar nån om du inte gör det för det tjänar man inget på.


Blaha..

Det är en sån dag idag.. Känner att jag inte alls mår bra.. Usch..

Sen känner jag att om man inte kan ta en vuxen konversation utan bara spottar o fräser otrevligt och sen kör med "silence treatment", då får det vara. Att bara va otrevlig leder ingenstans..
Alla gör vi fel ibland och många gånger är det av en orsak, men då tycker jag att man ska kunna prata om det. Men men.. Det är vad jag känner och tycker..


Så är det


Jaha...

Inte värd mycket.. Utstött och utanför... Jag är alltid den onda, fast jag ställer upp och är snäll.. Men det är bara jag som gör fel.. Hör dom av sig nån gång? Bara frågar hur jag mår? Får jag vara med på nåt? Bryr nån av dom sig om mig? Nej! Vad får jag? Blir så trött på att bara jag får ta skit. Behövde verkligen detta nu! Men jag vet! Vi slänger över all skit på Bella! För ni gör väl aldrig fel va? Ni är väl alltid tysta o aldrig pratar? Betyder år nåt? Betyder jag nåt? Nej fy fan.. Men mig är det inget synd om... Ni vet fan ingenting! Tror ni att jag går iväg o pratar med professionella för att jag tycker det är kul? Tror ni att jag äter antidepressiva för att jag tycker det är kul? Nej men släng mer skit på mig. Vem bryr sig om Bella mår sämre?? Sparka på mig oxå vet jag!!
Är så jävla ledsen...


Fel håll :(

Förkylningen har blivit värre.. Nu är jag jättesnorig oxå. Hostan pendlar mellan slemhosta o rethosta, det bränner i bröstet och jag har fått träningsvärk i magen av allt hostande :/
Febern kommer och går, bara för att jag tar tabletter. Fryser o svettas om vartannat :/ Huvudvärk, ledvärk och helt öm i skinnet.. Orkar inte detta...


Förövrigt fick jag brev från försäkringskassan i måndags att dom är fortfarande inte nöjda med papper som dom fått så det är fortfarande nej från dom. Ringde till vårdcentralen för att få läkartid, dom va fullbokade men fick telefontid idag med läkaren som skrev kompletteringen. Han va helt dum i huvudet! Han sa bl.a. Att det inte hjälper att gå hemma, att jag inte blir frisk av det. Att det inte hjälper med medicin. Att jag ska ut i arbetslivet. Att man får typ aldrig ersättning av försäkringskassan om man går arbetslös.
Det var några saker han sa plus att han va nonchalant och lyssnade inte alls på mig. Jag bröt ihop helt och tårarna bara sprutade.
Jag vet flera som är arbetslösa eller som typ aldrig har jobbat och som går sjukskrivna o får ersättning av försäkringskassan.
Får se vad som händer nu, orkar inte mer skit..


Självklart!!

Blir så trött... Vilken jävla ironi.. Jag som så sällan rör mig ute är den som jämt blir sjuk.. Förkylning igen då.. Värken i lederna har blivit tusen ggr värre med förkylningen nu kan jag lova.. Denna hemska smärta.. Förutom det så har förkylningen satt sig i bröstet (som vanligt). Tung i bröstet och jättehostig..
Jippie! Jag bara älskar min så kallade tur..
Behöver ju sova för att kunna bli frisk oxå, men det är inte lätt med denna värk kan jag lova.. Fy fan..


Det kan bli så fel ibland :S

Det är verkligen inget kul när det blir så fel när man försöker prata om nåt :S

Det bästa som finns i mitt liv och det bästa som hänt mig är du Rickard! Jag älskar dig mer än nåt annat <3


Det blev lite illa inatt :S Rickard blev lite arg/frustrerad och slog näven i en glasdörr :/ Glaset höll, men inte hans hand :S


Aj aj... Fan :(

Har ju sagt länge att jag har ont i mina leder, men nu har det ju bara blivit värre o värre :(
Dom som känner mig vet oxå att jag sagt det länge..
Förvånar mig inte om det är nå skit.. Farmor hade ju reumatism och pappa har artros :/ Jag har ju "fått" allt annat "roligt" efter min pappa :/
Vet att jag borde kolla upp det, men är rädd för att läkarna tror att jag är hypokondriker :S
Ett skit är vad det är.. Bara massa motgångar..


Skillnad

Det är tydligen skillnad på folk och folk.. Men what the fuck, vad gör det om jag mår dåligt?!

Vi hade lite fest på nyårsafton, försökte glömma allt för en stund...


RSS 2.0