När allt

Känns så bra o så rätt, du förstår vad jag menar? När man skrattar åt samma saker, när minsta beröring går som en härlig stöt genom kroppen, när det känns så tomt efter att han har gått, när man bara kan ligga nära utan att känna några bekymmer i världen, när allt känns så otroligt bra o rätt så du vet att du vill säga dom där 3 små orden som betyder så otroligt mycket. Man vill så gärna säga dom för det känns så rätt, men när man tänkt göra det så stakar orden sig i halsen. Tänk om han inte känner lika dant? Tänk om han tycker jag är knäpp om jag säger dom? 
När du ligger i famnen som du bara älskar och vill säga det, men tusen tankar snurrar. Mitt i mitt tänkande blir jag avbruten av hans röst: "får jag säga en sak?" Helt förvånad så svarar jag med ett ja. Då säger denna underbara kille: "jag älskar dig!", mitt hjärta slog en volt o pulsen gick upp till 190. Jag blev alldeles varm i hela kroppen och med ett fånigt flin på läpparna så säger jag "jag älskar dig med". Han ger mig en bamsekram och med en glad röst säger han "wow! Vilken grej" :)
Denna karl alltså! Jag tror fasen att han kan läsa mina tankar, han säger o gör alltid dom saker jag har tänkt. Han kan få mitt hjärta att smälta när som helst <3
Massa känslor har man haft förr, man har älskat o man har hatat. Man har känt på många olika sätt, men detta är något jag aldrig känt förut. Att man är kär, den känslan är något helt annat. Detta känns djupare på nåt sätt, som att det ska va vi helt enkelt. Det är så svårt att förklara o sätta ord på det, men det är helt fantastiskt!






Rätt håll

Det går åt rätt håll för mig :) Det verkar som detta blir mitt år, det har börjat bra iaf :) Jag är så glad hela tiden :)

Idag hade vi sportlovsaktivitet på jobbet. Barnen fick gå tipspromenad, måla, fika och klappa på djuren :) Jag hade hand om reptilrummet och Hubbe (papegojan). Som tur va så var det "bara" 2 timmar vi hade det, men det räckte kan jag säga. Ca 100 barn som fråga, peta på en o drog i en. Efter dom 2 timmarna så var jag så jäkla trött och hjärnan kändes som mos :) 

Jag är så kär :) <3 Han är så go! 2 dagar innan alla hjärtans dag så kommer han hem till mig o överraskar mig med en bukett rosor :) Sen säger han "dom är bra när orden inte räcker till". Usch vad jag är glad att han hittade mig :) Vi tänker så lika oxå, eller jag börjar tro att han kan läsa mina tankar ;) Han förstår mig verkligen <3







RSS 2.0