Annandag jul!

Jag är fortfarande sjuk, fast bättre än vad jag har varit..
I torsdags hade skling och jag våran egna lilla julafton :) Vi böt julklappar o åt lite julmat :)
Jag fick bl.a ett jättefint halsband :)
Och Donkey Kong Country Returns till Wii :)
Älsklingen blev jätteglad o nöjd över sina klappar, han sa att det va dom bästa julklappar som han någonsin fått :)

På julafton så låg jag o snora o hade mig medans skling jobba :/ Så fort han hade slutat så drog vi till hans mamma o fick mumsig julmat. När vi hade varit där ett tag så drog vi vidare till hans pappa.
Igår på juldagen så skulle vi ju till min far o styvmamma och hon skulle hämta oss. Vid lunchtid så ringer min pappa o säger att det inte blir nåt för att vattnet har frusit i rörena.. Tråkigt :( Jag som hade sett fram emot att träffa min familj o äta pappas goda kalkon. Efter ett tag ringer min syster o säger att vi kan ju va hos henne istället. Pappa o Annica hade packat in allt i bilen o åkt. Dom hämtade upp oss o extra stolar, de blev trångt o mysigt i baksätet :)
Till syrran kom oxå min bror med familj. Vi satt o prata och åt mumsigt godis som Annica o systeryster hade gjort; Rockyroad, snickers, knäck o ischoklad med jordnötssmör :)
Efter ett tag blev det julklappsutdelning till barnens förtjusning :)
Senare på kvällen åt vi pappas mumsiga kalkon, kokt potatis, kokt broccoli, svampstuvning, rödkål och pappas goda sås :) Efterrätten bestod av pappas specialpannkakor, vaniljglass, vispad grädde och sirap :) NAMNAM
Blev lite sent hem o direkt i säng, eftersom jag skulle upp o jobba..

Jag va inte pigg imorse när klockan ringde eftersom jag hade varit vaken på natten med min rethosta :/ Det gick bra att jobba och när jag sluta så kom skling o mötte mig. Vi hoppade in på elgiganten för att titta rean, det blev en ny hårblås till mig iaf som ja behövde :) Sen va vi in på leksaksaffären o köpte lite sällskapsspel :)
Lite senare åkte skling iväg med Daniel, han kommer hem med ett spel till sitt playstation move (som han fick i julklapp ;)) och en 22" widescreen plattv med inbyggd dvd till sovrummet :) Knasis han är ;)
Nu är vi båda lediga några dagar o ska bara ta det lugnt...

Lite bilder från juldagen:

Nu ska jag ha myskväll med min älskling!
CIAO

Ledsen :'(

Älsklingen har jobbat ett 24 h pass från igår till idag. Han kom hem från jobbet, sa hej och hej då.. Idag skulle vi ju fira jul hos Rickards pappa med alla, Rickard är där o här sitter jag sjuk :'(
Vaknade igår o hade feber och en jättesvullen hals :(
Vill inte va sjuk!!!
CIAO

8 dagar kvar till julafton :O

Vill börja med att säga: vad kul att jag har fler och andra läsare än vad jag trodde :) Jag ska absolut gå in och kolla era bloggar oxå :)

Igår kom jag ihåg att ringa till pappa och Annica :) Grattade Annica och fjäskade lite, så juldagen är fixad :) Vad menas med det undrar ni kanske? Jo vi har inte körkort och där pappa o Annica bor går det inga bussar, så Annica ska va snäll o skjutsa på oss :) Så på juldagen ska vi till pappa och fira jul med dom och mina syskon med familjer :)

Detta är nog första året sen jag var liten som jag faktiskt ser fram emot jul och känner mig lite som barn på nytt ;)
Jag har beställt julklappar till min skling, så bara vänta på att dom ska komma :)

Jag har funderat ett tag på att jag ska skriva lite om kärlek. Vad jag tycker, tänker o känner om det. Det är så många som gör/gjort det nu, så det känns som om att jag oxå vill skriva av mig om det.
Ett perfekt förhållande. Är det någon som kan säga att dom har det? Vad är ett perfekt förhållande? Jag vet faktiskt inte.. Jag kan bara säga att jag har det bästa förhållande nu som jag kan få och som jag någonsin har haft. Jag är riktigt lycklig för första gången i mitt liv! :)
Sen är det klart att man har småtjafs och så, det har alla, men vi tar oss igenom det och kommer ut starkare ur det. Jag anser att man måste ha lite bråk i ett förhållande för att det ska funka, inta att jag eller att nån ska framkalla bråk, utan att det bara blir. Tänk er ett förhållande helt utan tjafs eller lite bråk, fy fasen vad tråkigt. Man måste ibland för att rensa lite, annars så bygger man ju bara upp något inom sig och det mår man inte bra av.
Iaf så tycker jag att jag har det bästa man kan få. Jag har en kille som det klickar med på alla plan, en som gärna vill umgås med familj och vänner, en som varje dag frågar hur jag mår, en som gör hushållssysslor utan att man behöver tjata, en som aldrig skulle va elak mot mig på något sett, en som är omtänksam och bryr sig om mig, en som älskar mig för den jag är och försöker inte o vill inte ändra på mig!
Detta kanske självklart för er, men inte för mig. Jag har aldrig haft det såhär förut och nu har jag någon som jag verkligen känner mig trygg med och som jag litar på!
Och med detta vill jag även säga till dig Rickard: Jag kanske är tjatig, men jag kan inte hjälpa det. Du gör mig så lycklig! Tack för att du finns och vill finnas i mitt liv. Du betyder allt för mig och jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥

Okej, nog om kärlekstjat då ;)
Jag ska gå och se om jag lyckas väcka och få upp min älskling ur sängen, så att vi kan äta frukost ;)
CIAO

Dagarna går så fort...

Idag har både jag och skling jobbat, så det blir en lugn myskväll ikväll :)
Älsklingen är iväg o säljer tvspel som inte används, bättre att få pengar för dom i stället då :)
Skling är nyfiken på vad han får i julklapp ;) O det är jag med :)

Igår fick vi besök av Marie och Thommy, alltid lika trevligt :) Det är 5 veckor kvar till beräknat BF för Marie, spännande :) Jag kommer till Hfs sen och snattar bebisen lite ibland ;)

Idag fyller min styvmamma år, så jag måste komma ihåg att ringa sen :)

På söndag ska vi till Rickards pappa för att fira lite jul med alla, ska bli kul :)

Nej nu ska jag fundera på vad vi ska äta ikväll! :)
CIAO

Seg söndag..

Fredagen va jättekul :) Anders kom oxå o blev med ut :)
Igår va dagen vääääldigt seg, jag låg på soffan hela dagen :)
Idag jobbade jag 7-16, gick jättebra men dagen va lång..
Nu är det soffmys som gäller hela kvällen :) <3

8 underbara månader med dig min älskling! Ser fram emot våran 1års dag ;)
Älskar dig av hela mitt hjärta ♥

Helg igen :O

Tiden går så ruskigt fort, imorgon firar vi 8 månader :)
Vi ska inte va barnvakt idag, men det blir redbrick med Nara :) Lite öl/cider o snack :) Vi ska även träffa Sarah o Paulina där :)
Inskolningen har gått kanon, även om det finns några gamla inbitna som jobbar, men det finns det ju överallt :) Så jag ska få jobba första riktiga dagen själv på söndag :)
Imorgon blir det bara mys med min älskling!
Idag jobbar skling och jag har städat o håller fortfarande på o tvättar.. Jag har precis öppnat en cider som jag sitter o smuttar på :) Xide summer- strawberry och blackpepper *nomnom*
Nej nu ska jag fortsätta göra mig iordning för kvällen :) Ha en trevlig helg alla!
CIAO

Jobb..

Inskolningen på nya stället går jättebra, får höra så gulliga saker från både personal och boende :)
Gör sista kvällen ikväll, sen är jag fit for fight ;)

Mina arbetskläder har kommit nu, så ska försöka hinna hämta ut dom innan jobbet :)

I måndags åkte skling o jag till svenska hem, hittade våran soffa o köpte den :O ;P :) Vi fick hjälp av Daniel att få hem den!
Lite halvtaskiga bilder på soffan, men så här ser den ut iaf :)
Den är så snygg o skön! I love it, våran julklapp till oss själva ^^

I tisdags när jag hade slutat så kom skling o mötte mig, när vi kom hem så väntade frugan där :)
Vi skrev klart shoppinglistan, sen gick vi alla o handlade :)
När vi kom hem så började vi fixa mat, ett litet julbord *mums*
Det blev: Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, skinka, rödkål och rödbetssallad :) Efterrätten blev kladdkaka med pepparkakssmak :)

Älskling o jag har ledig helg tillsammans som det ser ut nu :) O i morgon så ska vi nog va barnvakt åt skruttisarna :)

Nu ska jag fortsätta göra mig iordning!
Ciao!

Och så va helgen över...

Hade kul i fredags med Frida :) Igår kväll kom Daniel en sväng o sen blev det mys med min älskling :) Jag har precis haft lite besök av Daniel och skling jobbar natt... Det blir tidig kväll för mig då jag ska upp tidigt i morgon..

Har börjat fått ont i halsen o börjat bli lite snuvig, så jag kommer väl bli förkyld oxå :(

Denna vecka kommer gå i jobbets tecken, sen hoppas jag att helgen kommer bli mysig..

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan sängen kallar!
CIAO

Helg!

I tisdags så jobbade jag verkligen hela dagen, från 7-21 och rast mellan 13-15!
Sen i onsdags så krascha magen igen :( Så det blev inte mycket jobb resten av veckan :( Men nästa vecka är fullspäckad, så hoppas magen håller sig lugn då!
Har skickat efter jobbskjortor, så dom kommer nog nästa vecka :)

Nästa vecka ska vi köpa ny soffa, om det inte blir på söndag ;)

Igår var Daniel här. Känns alltid jobbigt när vänner mår dåligt, men jag ställer upp så mycket jag kan och även älsklingen oxå!

Älsklingen jobbar långhelg :(
Frida kommer hit sen, så blir det Misconduct ikväll :)
Så nu sitter jag här med en Bacardi Breezer Watermelon *nomnom* :) och bara tar det lugnt en stund :)
Ska snart fortsätta att göra mig iordning och så :)

Nu ska jag fortsätta här :)
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha! =D
CIAO

Ärlighet...

Verkar vara dåligt med sånt...

Varför är jag den enda som bryr mig? Varför är jag den enda som känner mig utsatt? Varför är jag den enda som hör av mig? Varför är jag den enda som tar åt mig? Varför är jag den enda som känner mig kastad åt sidan?
Duger jag? Bara ibland? Jag är så trött att aldrig bli uppskattad som vän av såna som ska vara mina närmsta.. Varför ska jag bara bry mig hela tiden? Ska jag bli lika dan? Ska jag sluta bry mig? Sluta svara i telefon och på sms? Jag skulle få så mycket skit då.. Men vet ni? Jag orkar inte mer! Så nu slutar jag oxå att bry mig!!!

Rickard: Tack för att du finns. Tack för att du alltid ställer upp och lyssnar. Mitt liv skulle inte vara nåt utan dig! Jag älskar dig mer än nåt annat ♥
Anders: Tack för att du är en underbar vän som alltid lyssnar, ställer upp och förstår! Mitt liv skulle vara tomt utan dig ♥
Fia: Du är underbar. Det är inga svårigheter med dig. Du svarar alltid och är alltid ärlig. Du ställer alltid upp och du lyssnar när jag behöver prata. Jag är så glad att jag har träffat dig och mitt liv skulle vara bra tomt utan dig! Jag älskar dig. ♥
Malin: Du lyssnar alltid och förstår. Det är aldrig svårt att prata med dig och du hör av dig när du märker att jag mår dåligt. Jag är så glad att jag har dig som vän. Älskar dig. ♥
Lotta: Mycket har vi gått igenom tillsammans och jag är glad att jag haft dig vid min sida vid så många dåliga händelser i mitt liv. Trots att vi inte hörs eller ses ofta nu så vet vi var vi har varandra. Jag älskar dig ♥

Carro: Jag älskar dig, det hoppas jag att du vet. Men många gånger har du gjort mig ledsen. Jag vill aldrig ha presenter eller saker eller nåt, det enda jag vill är att du finns där och även vill träffas ibland. Jag förstår att du har mycket att göra ibland, det har även jag. Men man får aldrig strunta i sina vänner. Vänner är såna som alltid finns där, vad man än går igenom. Du lovprisar dina vänner, men inte mig? En strunt sak kanske, men för mig så känns det i mitt hjärta. Jag har oxå funnits i ditt liv i många år och alltid ställt upp och aldrig vikit ifrån din sida. Betyder inte det nåt? Gång på gång så ignorrerar du mina mess, ibland får jag svar några dagar senare att du glömt svara eller att det är fel på mobilen. Men flera gånger så svara du inte alls.
För dig så kanske allt detta är en skit sak, men inte för mig. Känner du mig alls så borde du veta att jag har väldigt lätt för att ta åt mig saker.
Allt jag vill är att ha dig som vän... ♥

Nu har jag fått ur mig det jag känner, om jag nu blir "hatad" för detta så får det väl bli så.. Men dumt att bygga upp agg inom sig, utan att få ut det...

Jag älskar er mina vänner och jag är så glad att jag har er!
Älskling, dig älskar jag mest av allt och jag är så glad att du finns i mitt liv!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
CIAO!

RSS 2.0