Helgen

I fredags blev det en lugn hemmakväll :)
I lördags hade vi lite party med lovely people :)
Igår var det slappardag ab!

Lovisa var här i fredags på eftermiddagen och så fick jag hjälp med mina väggtexter :)

I lördags på dagen så var skling och jag o åt lunch på stan med Linda & Mange :)

Annars vet jag inte om det händer så mycket. Ska till kuratorn idag.




Tomma ord

Det gör ont när det bara är tomma ord :( Man kan inte säga till nån tex att den är en underbar vän och sen vill man inte umgås speciellt med den.. Man kan inte säga en sak medans man visar något helt annat..
Det blir lögner m.m :/

Men men...


Ja vad händer?

Blev raderad som vän på alla hjärtans dag.. Det jag har gjort och ställt upp med betyder ingenting tydligen...

Annars vet jag inte om det händer så mycket.. Har blivit vårfräsh i håret, men saknar våren nu :/
Pysslar lite här hemma. Har äntligen sytt färdigt gardinerna till sovrummet så dom kom upp igår :) Har ju suttit o sytt för hand då våran symaskin är dum :/ Igår var det tvättdag och idag är det städdag :)

Vill passa på att säga Grattis till Marie & Thommy som har fått en prinsessa :) <3



Såå lustigt och äntligen!

Natten till fredag drömde jag att F-kassan sa ja och jag fick en ganska stor summa retroaktivt. På fredagen efter lunch satt jag och prata med Helena o berätta min dröm.
Senare på eftermiddagen sitter jag på dass när min telefon ringer. Det står hemligt nr och först tänkte jag att jag inte skulle svara, men så fick jag en känsla och svarade iaf.
Det var en kvinna som presenterade sig och sa att hon ringde från F-kassan. Jag kände hur mitt hjärta slog snabbare och jag fick en klump i magen.
Hon pratade vidare om att hon fått tagit över mitt ärende för att den handläggaren jag haft är ledig och den jag kom till efteråt blev sjuk, så hon hade fått mitt ärende på onsdagen. Hon hade gått igenom alla papper och pratat med en av deras läkare. Hon sa att baserat på nya sjukskrivningen/läkarintyget så fattade hon beslutet att hon förstår att det inte går att jobba i mitt fall. Hon hade gjort en utbetalning och jag skulle få retroaktivt.
Jag satt helt chockad efter samtalet o visste inte om det var sant. Här har jag "bråkat" i 4 månader och äntligen fått "rätt", det var en otrolig lättnad!


Blaharrgg!

Ungefär så känner jag...
Jag vet inte.. Man blir bra nojig när hjärnan lever sitt egna liv :/


Jag har en dröm!

Alla har vi drömmar, säkert olika oxå.. Visst önskar man att man vann massa pengar och så.. Men min dröm är väldigt realistisk för dom flesta, men för mig kommer den nog aldrig slå in :'(
Drömmen är att få/kunna åka utomlands med min älskling :$ Just nu känns det som att det behövs oxå.. Men men, drömma kan man ju alltid...


Annars denna helg? Min älskling har varit iväg på lång weekend i Sälen och jag har hållit mig sysselsatt.. Torsdag hade jag lunchdejt med Lotta och Freja, sen på kvällen va Cissi här o vi prata i flera timmar. Fredag hade jag en jobbig dag med magen, men på kvällen åt jag mat med Helena o Bettan. Lördag umgicks jag med Carro 1 och 2 & Uffe :) Idag har det varit en lugn dag.. Varit inne till Carro o Uffe en sväng på dagen och nu är det kvällsmys med min älskling som äntligen har kommit hem <3


RSS 2.0