Vad hände?

Jag är väl den som alltid haft många vänner o oftast umgåtts med folk.. Men jag har oxå ofta blivit överkörd. Och vad har hänt nu? Jag har väl ingen direkt att umgås med så på vardagar o så? Det är väl om det är fest.. Jag får sällan ett sms där det står "hur mår du?" eller "ska vi ses?" om jag inte skickar nåt själv först.. Känns inte som att jag har nån direkt vän som vill träffa mig. Jag vet inte vad som har hänt? Jag har alltid brytt mig om mina vänner och varit omtänksam, men tydligen är det fel?
Jag blir använd som en trasa känns det som, när det passar användaren.. Jag har väl alltid känt mig utanför och inte så värst speciell.. Men jag vet ärligt talat inte vad jag gör för fel??
Jag kanske skulle skita i allt? Sluta bry mig? Kanske det blir bättre då? Men fan jag är inte mer än människa och det gör jävligt ont när man känner sig så fruktansvärt ensam o utanför! Känns som att va tillbaka på mellanstadiet.. Men men.. Det är väl bara mig det är fel på, som alltid!


Likgiltigheten..

Känner att jag blir mer och mer likgiltig... Orkar inte bry mig om nåt.. Varför skulle jag? Får bara motgångar hela tiden.. Hur mycket skit ska en människa få ta? Känner mig ännu mer som en ful, äcklig padda.. Inget värd.. Blää.. Avskyr mig själv!


2 år & 4 månader <3

Grattis oss!


Vardagen...

Förutom en dum mage och för lite sömn med jobbiga drömmar så har jag hittat ett intresse i att pyssla med naglar. Jag vill inte lära mig förlängning eller förstärkning! Jag tycker om att måla och pynta naglarna :) Och självklart är jag lite kär i nagellack :$
Här kommer lite provbilder:


Alive

What if I told you that I think you're perfect? Beautiful sky in your eyes, it's so worth it. I know you make me feel alive. What if I told you that I'm in forever? Nothing to hide, yeah, I'll go wherever you go. You make me feel alive. And I'll be hanging on every word you say to me. Hanging on a feeling that I get, Cause you make me Laugh a little louder Love a little harder. And I feel alive when I'm with you Every time it's something new. Never knew what love could feel like Until I walked away the first time. And I feel alive when I'm with you. Deep inside it's something true. You're the only reason I fight, You're the best thing in my life. What if I told you that I'd never hurt you? Always be there for you to hold on to. I know you make me feel alive And every single second's a lifetime memory, I'll be holding on to each moment 'Cause you make me Laugh a little louder Love a little harder.


Magknip...

Dessa jävla drömmar.. Vet inte hur många ggr jag vaknat inatt med gråten i halsen o hjärtat slår i 190.. Jag hatar såna här drömmar, en av mina största rädslor... Blir ju inte bättre att dessa drömmar får mina tankar att snurra mer heller.. Fy fan!


RSS 2.0