Lite lättare...

Den 24e November var sista dagen jag fick ersättning från a-kassan, då var mina dagar slut :/ Sen dess har jag väntat på svar om jag ska få nya dagar och jag har knappt haft inkomst under den tiden :( Idag fick jag se att dom äntligen har sagt ja, så jag får nya dagar! :) Känns lite lättare nu..

För typ 2 veckor sen så tog jag mig faktiskt i kragen och ringde till vårdcentralen. Hon som svara var trevlig och förstående, hon förstod att det var rätt allvarligt med magen och att jag måste träffa en läkare. Hon kunde inte ge mig en tid på telefon, utan dom skulle skicka en kallelse.. Jag har fortfarande inte fått nån :(

När jag läste igår mitt inlägg som jag skrev igår, så insåg jag att det var så mycket jag hade missat att skriva om dom händelserna som jag redan hade skrivit om.. Men det är iaf i det stora hela.. Jag är ledsen att jag glömt att skriva om en del vänner, men alla mina nära o kära har och har haft en stor betydelse i mitt liv. Jag är så otroligt glad att jag haft och har er! <3

I helgen blir det jobb för oss båda. Nästa helg kommer frugan hit :) Och så ska vi på Lucas kalas :)
Jag håller på o gör raggmunkar nu till lunch, så ska återgå till det!
Ha en bra dag!
CIAO

This is me!

Jag har funderat länge på att berätta om mitt liv.. Hur jag ska skriva och så.. Långt ifrån allt dock, för det behöver jag skriva en självbiografi :) Men en del, i det stora hela liksom.. Så att ni får ett humm om vem jag är och varför jag är den jag är, och varför jag höjer Rickard till skyarna förutom att jag älskar honom mest av allt ;)
Jag hoppas inte att jag sårar någon med min berättelse på något vis, det är inte min mening.. Jag är bara öppen och ärlig om mitt liv.. Jag kommer dock inte ihåg detaljer om allt..
Jag varnar för ett långt inlägg ;)

Jag var ca 1 år när mina föräldrar gick isär.. Jag fick bli vuxen rätt fort då dom inte tålde varandra, så jag fick vara mellan handen. Socialen blev inblandad och det var en del bråk under mina unga år.
Så fort jag började dagis så var jag alltid den som ville ta hand om andra, jag ville inte att nån skulle vara ledsen och jag var vän med alla.. När jag började ettan så hade jag några vänner med mig från dagis, jag hade aldrig svårt att få vänner eller lära o känna folk. Tyvärr så hade jag en arbetslös ensamstående mamma, vilket var "hårt" redan då.. Medans alla köpte nya kläder så fick jag ärva mina av mina syskon eller mammas kompisars barn.. Det var inget kul, jag drömde jämt om att kunna få köpa nya kläder.. Alla började bli ihop redan från början i skolan oxå, jag var ju inte den populära bland killar.. Jag blev ihop med Göran, som dumpa mig när nån bättre döck upp.. Så höll det på ända till mitten av 6an med honom.. Jag tog det, eftersom han var den enda som ville ha mig och jag var "desperat" av att få känna kärlek.. I mitten av 6an så fick vi i klassen träffa praon som vi hade i musiken.. Det var en kille som gick i 8an, han kunde sjunga och spela piano.. Han började flörta med mig och ganska snabbt blev vi ihop.. Han var jättesnäll och så, sen kom sommaren och pressen till sex.. Det var även i 6an som jag började röka.
Jag började 7an och han gick då i 9an, samtidigt blev mobbingen väldigt jobbig för mig. Jag var fet och ful (166 cm och 57 kg). Pressen från P om sex blev för stor och jag tröttnade, jag gjorde slut och han blev ihop med S rätt fort. När jag såg dom så blev jag ledsen och saknade honom, trodde jag.. Det var nog mest för att jag saknade kärleken och trodde att ingen annan ville ha mig. Jag sa till honom att jag ville ha honom tillbaka, så han gjorde slut med S och vi blev ihop igen.. Jag gick då med på sex, ca 12,5 år gammal förlorade jag oskulden :/ När jag hade gått halva 7an, som var för övrigt väldigt nytt.. Byta skola och splittrad klass, som man var så van vid. Iaf så hade min mamma träffat en karl (som inte va bra) och hon skulle flytta till honom i Karlskoga.. Jag kände hur hela livet rasade, jag ville inte flytta.. Jag hade ju vännerna och pojkvännen här, och jag har ju precis bytt skola o fått ny klass! Mamma sa att jag kunde ju fråga pappa om jag fick bo där, vilket jag gjorde och han sa ja. Sagt och gjort så flyttade jag till honom och mamma till Karlskoga. Efter ca 6 månader hos pappa så var det inte hållbart längre, jag hade inget annat val än att flytta till mamma i Karlskoga.. I samma veva tog det slut med P. Sommaren gick med gammla vänner och lära känna nytt folk i kga..

Jag skulle börja 8an, ny skola och ny klass igen! Nervös som aldrig förr.. För övrigt så levde jag i ett "helvete", då mammas karl var totalt dum i huvudet!
Klasskompisarna var snälla, redan första dagen så fick jag först gå med den populäraste i klassen.. Vilket inte var min typ, då hon var präktig och så.. Så jag valde att vara med A i klassen, som var mer lik mig. Dessutom kom jag nära Jocke i klassen och vi blev bästa vänner. Under hela 8an så hade jag flera pojkvänner, men inget långvarigt direkt.. Först J som var ett år äldre, vi var ihop kanske 6 månader och jag lärde känna hans vänner.. Men han brydde sig inte direkt om mig och han gjorde slut via mitt mobilsvar! Det blev mycket festande när jag började 8an, i princip varje helg.. Att röka och dricka var min tillflykt, det fick mig lugn. Sen blev jag ihop med S, det vara de ca 9 månader men jag tröttnade för att han var för snäll.. Och jag blev intresserad av E i min klass, han var dock bara ute efter sex och det tog slut efter ca 6 månader. Då gick jag i 9an, mitt liv blev mer destruktivt.. Pga kärleksbekymmer och svårt hemma så tänkte jag ofta på självmord.. Jag försökte med kniv, även gå på järnvägen och sånt.. När jag insåg att jag var för feg för det så gick jag över till alkoholen. Jag drack varje fredag och lördag, alltså festade. Jag gick väldigt ofta i mammas och Ks spritskåp på vardagarna, bara för att dricka lite och lugna mig. Det gick så långt att jag tex var full på en söndag, kom bakfull eller fortfarande full till skolan dagen efter och hade nationella prov.. I slutet på 9an träffade jag en äldre kille, han var 20 år.. Vi blev ihop och efter 6 månader förlovade vi oss.. Jag var fortfarande ute efter den sanna kärleken och hoppades på att det skulle bli så, men en månad efter förlovningen så dumpade jag honom. Dels för att jag tröttna för han var för snäll och dels för att jag blev intresserad av hans kompis J. J var bara ute efter sex och utnyttjade mig, jag blev förkrossad.. Mitt i allt mellan 9an och ettan i gymnasiet så flyttade jag och mamma ifrån K, vilket gjorde mig så glad.

Vi bodde i en lägenhet rätt nära stan och min skola. Under samma veva lärde jag känna Lotta ordentligt och vi började umgås mycket. Även i samma veva så blev jag självdestruktiv gällande sex, jag brydde mig inte längre.. Killar fick utnyttja mig, nån som ville ha mig för en stund iaf..  I slutet på ettan i gymnasiet så blev jag ihop med en som var 7 år äldre än mig, han var ett svin! Men jag förlät honom hela tiden, för att han gjorde affärer med en knarkare, för att han blandade lugnande med hembränt så han flippa, för att han försökte kasta saker på mig när han flippa (bl.a tvn) och för att han var otrogen framför ögonen på mig.. Tillslut efter ca 7 månader så var det han som gjorde slut, åter igen stod jag dum och sårad.. I samma veva så träffade min mamma en annan idiot.. Under den sommaren mellan 1an och 2an träffade jag en bra kille från trollhättan (D), men tack vare våran gemensamma vän M så tog det slut. M stötte på mig medans jag var ihop med D, jag sa nej och hans ego blev sårat så han gick till D och sa att jag hade varit otrogen och D trodde ju på honom och gjorde slut med mig. Ännu en gång stod jag med krossat hjärta och visste inte vad jag skulle göra..

När jag hade gått halva 2an så lärde jag och känna en kille (M) via lunarstorm (som var populärt då), vi hade en gemensam tjejkompis. Vi blev ihop ganska fort och när sommaren kom så flyttade jag mer eller mindre till honom i Hfs. Det var väl aldrig direkt bra redan då, men jag kämpade. För det skulle bli bättre, trodde jag. Efter ca ett år gjorde han slut med mig, för han hade blivit kär i nån annan. Efter mycket om och men fick jag reda på att det var min dåvarande bästa kompis H, dom hade flörtat med varandra på lunarstorm bakom min rygg. Jag dumpade henne som vän, men konstigt nog kämpade jag för att få honom tillbaka. Tillslut blev vi ihop igen. Vi var ihop under 7 år sammanlagt. Under dom 7 åren så tog det slut många gånger och vi förlovade oss även en sväng.. Under 7 år var jag inte värd skit under skorna. Under 7 år lagade jag mat, städa, tvätta, handlade och diskade.. Samtidigt som jag jobbade massor och pluggade. Under ca 2 år av dessa 7 år så gick jag även upp i vikt, ca 40 kg för att jag mådde dåligt. Jag tröståt :( Jag träffade inte mina vänner eller familj längre. Jag tippade på tå och gjorde allt för att han inte skulle bli arg, jag orkade inte bråka. Jag orkade inte höra va dålig jag var, hur dum, värdelös, barnslig och sämst jag var.. Så jag var försiktig, gjorde allt han ville.. Men jag saknade mina vänner och familj så att det gjorde ont! Jag visste att jag var dum, jag ville igentligen komma där ifrån men jag vågade inte. Jag skulle bli själv, inte ha nåt och kanske inte klara mig själv? Tiden gick och jag mådde mer och mer dåligt. Tack och lov så hade jag jobbet att fly till ofta. Nån gång ibland så kunde jag åka in till kga o hälsa på vänner eller hälsa på familj, men inte utan att det skulle bli tråkigheter hemma.. Jag mådde så dåligt, jag dög aldrig i hans ögon. Det fick mig även att tro att jag inte dög för nån, att ingen annan ville ha mig. Det fick mig att stanna oxå. Tillslut i april 2009 så gjorde han slut igen, men denna gång kom det inga tårar för mig.. Jag kände bara en lättnad, jag skulle bli fri? Allt annat fick lösa sig efter hand.. Jag började leta lägenhet och i juni 2009 flyttade jag! Nu var det äntligen slut, trodde jag :/ Först var det bra, han hjälpte mig även att flytta.. Sen så ångrade han sig och ville ha mig tillbaka, men för första gången så var det jag som sa nej. Då vände han och blev elak, han förstod inte hur han kunde ha stått ut med mig under alla år, att jag var fet och ful m.m. Så fortsatte det, hans pendling upp och ner. Han förföljde mig, ringde o sms hela tiden, kom hem till mig objuden och kom hela tiden med saker som var "mina". Varför i hela friden skulle jag vilja ha tillbaka saker som han fått av mig?? Jag pinades och mådde så fruktansvärt dåligt i Hfs denna tid. Jag jobbade och pluggade och nästan varje helg så åkte jag till kga. I december 2009 så var jag äntligen klar med min utbildning, men inte utan att ha kämpat massor. Jag hade en lärare som hela tiden var emot mig, hon gjorde allt för att det skulle bli svårare. Hon försökte till och med att få det till att jag inte alls var klar med utbildningen, att jag inte hade pluggat alla poäng som behövdes. Tillslut fick jag rätt och då hade jag till och med pluggat mer poäng än det som behövdes. I slutet på Januari 2010 så tog jag mitt pick o pack och flyttade till karlskoga. Strax innan jag flyttade så hade jag blivit kär i en gammal klasskamrat, trodde jag. Han var bara ute efter en sak, så jag orkade inte.. Jag var glad att vara tillbaka i kga bland mina nära och kära :) Några månader gick och jag träffade mitt livs kärlek, men den historien har jag ju redan skrivit om i ett annat inlägg :)

Jag har glömt mycket som har betydelse, som att när jag flyttade från min far så bröt jag även kontakten med honom. Jag kommer ihåg den dagen jag fyllde 18, det var under en av vevorna som jag bodde hos min mamma en sväng. Jag hade bestämt med några tjejkompisar att vi skulle gå ut på en pub o fira, men jag sa inget till M om det så att han inte skulle bli arg. När vi var på väg till puben så kom jag på att jag måste köpa cigg, så jag sprang iväg. I samma veva så ringde jag till M för att mer eller mindre säga god natt, jag ljög o sa att jag bara va iväg o köpte cigg.. Då, den kvällen som jag fyllde 18 så ringde min pappa. Efter det så fick vi tillbaka kontakten och idag är jag glad för det.
Jag är glad över att jag hade Jocke som stöd under 8an, 9an och början i gymnasiet. Jag är glad att jag hade Lotta vid min sida när det var svårt. Jag har många att tacka för att ni fanns där. Jag tackar Marie för att du fanns där när det var svårt i hfs. Jag vill även tacka Anders som fanns där och alltid ställde upp (och gör än idag) under min svåra tid i hfs. Och min ängel Fia som alltid fanns där och gör även idag <3
Jag vet att jag har glömt mycket.
Jag började tatuera och pierca mig så fort jag hade fyllt 18, vilket inte var populärt från Ms sida. När jag var 18-19 så fick mamma hjärtinfarkt. I samma veva dog farmor och min ena faster.
Jag är sladdis i familjen, så jag hade aldrig direkt mina syskon hemma. Bara när jag var liten.. Vi kom aldrig riktigt nära varandra heller, för ens jag blev mer vuxen.
Som sagt, jag har missat mycket. Men jag hoppas att ni förstår och fått ett humm om vem jag är och varför..
Jag var ett svin, en bitch under mina tonår. Jag brydde mig bara om mig själv, men ändå inte. Jag brydde mig inte om att bli utnyttjad eller skadad. Men jag ville ha allt!? Jag kan bara be alla om ursäkt för att jag var en omogen bitch och tacka er alla som stod ut med mig och som finns kvar vid min sida idag! Ni är underbara och jag älskar er! <3
Mina syskon är underbara änglar som funnits där oxå, jag älskar er! <3
Nu har jag en pojkvän som förstår mig, litar på mig, aldrig skulle såra mig och älskar mig för den jag är! För första gången är jag verkligen kär och jag älskar verkligen nån av hela mitt hjärta! För första gången i mitt liv så vet jag vad kärlek är! <3

Måndag igen....

Veckorna rullar på, måndag o fredag hela tiden..
Jag förstår inte varför jag är så trött jämt..
Har kommit på mig själv med att jämföra mig med andra, utseende och personlighet.. Absolut inte att jag är den bättre då, utan helt tvärtom.. Jag jämför mig inte med vänner eller kändisar, utan andra.. Jobbigt är det och det gör ju så att jag tänker mer :( Varför gör hjärnan detta mot mig hela tiden för? :'(
Sen när jag sitter/är ensam så tänker jag dessto mer, speciellt om det är kväll/natt.. Varför vet jag inte :/

Helgen som varit har varit bra :) Fredagen var rätt lugn, filmmys med min skling <3 I lördags var vi hos Patrik och Elina, vi spelade draw (sällskapsspel) och PS3.. Killarna blev slagna i allt ;P Draw var faktiskt svinkul, men klurigt :)
Det går till så här: man delar in sig på lag om minst 2 st. Den ena i laget drar ett kort var på det står konstiga ord (t.ex cpkärring, flytningar, fittjuv, finansvalp, m.m.), man väljer ett av orden som man sen då ska rita och den/dom andra i laget ska gissa vad det är för ord utifrån vad den ritar :) Skitkul och nog lite roligare med alkohol i blodet ;)

Nu fixar jag mat till mig och Carro, det blir hamburgare med klyftpotatis :)
CIAO


Random!

Idag har jag väl inte gjort överdrivet mycket :/ Jag har iaf tvättat (igen), har även gjort maränger med limesmak och key lime paj för min älskling tycker om lime ;) Jag har precis gjort guacamole som står på kylning, så snart blir det nachotallrik :) Har ju faktiskt diskat oxå :P

Igår tvättade jag, städade och diskade :)
Anders fyllde 40 år igår så vi hade bjudit hit honom :) Han blev bjuden på 3 rätters :) Förrätt blev toast och avokado med min räkröra, varmrätt blev fläskytterfilé med min egengjorda sås och klyftpotatis gjort på bakpotatis, sist men inte minst blev det tiramisù till efterrätt :)

I morgon ska vi till Patrik och Elina för tv-spelskväll och dricka gott ;)

Ååhh vad jag vill ha dom där 2 kissebebisarna, sicka söta ulltussar :) Men vi behöver bo större först :O

Nej nu blir det nachotallrik!!
CIAO!

Bilder


Japp, vi är den lilla knäppa familjen men det bjuder vi på ;)

Dåligt med sömn :/

Vi somnade vid ett inatt, sen vaknar jag av att skling mer eller mindre flyger upp ur sängen vid kl 4 och frågar om vi har nån hink. Helt nyvaken och snurrig så frågar jag bara "vadå da?" Till svar så får jag "jag tror fan att jag har magsjuka". Jag säger att han får ta sophinken i köket, han hämtar den och går in på toa.
Jag tänder sänglampan, sätter mig upp och slår på tvn i sovrummet. Efter ett tag kommer Rickard tillbaka, lite lagomt vit i ansiktet så där.. Lägger sig och klagar på att han har ont i magsäcken.. Jag sa att det kan inte vara magsjuka, vart skulle han ha fått det ifrån liksom? Han sa från mig, men då borde jag haft det först och jag har inte varit vid nån med magsjuka nu.. Och han har ju inte jobbat på ett bra tag nu, pga av handen o så.. Jag frågar om han åt nåt i bowlinghallen igår och det hade han.. Jag sa att det är nog det då, typ matförgiftning. Han låg och klagade lite över ont i magen, sen fick han upp o spy en gång till.. Efter det somnade han och då var det lugnt.. Jag låg vaken till ca 8 och typ höll koll på honom, sen somnade jag.. Båda vaknade sen vid 11 igen..
Nu är det lugnt med honom och han har ätit.. Skumt det där..

Annars så hade vi en mysig alla hjärtans dag, men det har vi ju i princip varje dag :)
Jag har fått nya tunnlar till öronen av skling. Silicon i stället för plast som jag hade innan, men det var inte helt smärtfritt att byta kan jag lova. Plasttunnlarna är ju jängade, så man skruvar av kantent stoppar in den i örat o skruvar på kanten igen. Men silicontunnlarna är en helhet, krångla o tråkla tills man fått i dom. Jag knövlade ihop dom och stoppa in dom i örat och där vecklade dom ut sig.. AJAJAJ! Det blev som att töja ut typ en storlek, kändes som det iaf.. Speciellt i vänster öra.. Är fortfarande väldigt öm i de örat, men vill man va fin så får man lida pin ;) Dessutom så köpte skling fel storlek ;) Jag har sagt att jag har 16 mm, men han har inte trott på mig och envisat med att jag har 14 mm :) När jag fick 14 mm så va dom så klart för små och han fick gå och byta ;)

För övrigt så har jag kommit på 2 st tatueringar jag vill göra :) Båda är åt new school hållet :) Den ena har jag önskat av skling, alltså att han ska rita den åt mig :) Först hade jag inget önskemål, utan att han fick komma på nåt bara.. Sen kollade jag lite och fick en kanon idé :) Den andra har jag funderat på ett tag, men inte vetat hur helheten ska bli o så.. Nu vet jag nästan precis hur den ska bli :) Gud vad jag längtar tills jag kan göra dom!!!
Sen har jag ju ett önskemål att skling ska göra coverup på 2-3 st tatueringar (inte stora) han har (jag tar inte upp det här varför, men av personliga skäl), men det är absolut inget jag kan tvinga honom till utan det är upp till honom..
Jag tror att jag vet var jag ska göra mina iaf, har nog nästan helt bestämt mig :) Sen har jag hittat ett snyggt B som jag vill göra, för jag kommer alltid att vara Bella.. Funderar på om jag ska göra den på halsen/nacken... Återstår att se :)

Idag blir det en väldigt passiv och lugn dag.. Ska nog göra lasagne till kvällsmat.. Skling är iväg och "lär" sig sitt nya och 3e jobb, som ledsagare.. Duktig är han min skling! <3
Nej, nu ska jag vila lite, blev ju inte så mycket sömn i natt... Först bjuder jag på lite snygga new school tatueringar (dock inget av det jag ska göra)
CIAO!

14e Februari ♥

Alla rumpors dag idag ;)
Älsklingen är till vårdcentralen och ska ta bort stygnen, då kan jag passa på att slå in hans paket :)
Hans alla hjärtans dag presenter har han redan fått på våran dag, då han tjata till sig dom :) Men den riktiga presenten får han idag :)
Kvällen kommer bestå av mys.. Det blir god mat och säkert nån film <3
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Annars gick det inte som planerat i helgen då min mage balla ur :'(
Igår va Daniel här, så det blev att spela super Mario på Wii :) Älsklingen va även sugen på Thaimat och det säger man ju inte nej till ;) Så det smaska vi i oss igår :)

Annars vet jag inte om det händer så mycket? Vill tacka för gratulationerna som jag/vi fick i förra inlägget :) Visst går tiden fort, men det gör inget så länge man spenderar den med världens bästa :)
Vi har planer för ett års dagen, hoppas det går att uppfylla!
Jag kanske får jobb som kontaktperson förresten, spännande! :)

Älskar dig så otroligt mycket min underbara! ♥


Nej nu ska jag få i mig lite frukost!
CIAO

10 månader! <3

Idag firar vi 10 månader :) Eller firar o firar, lite pussar o så innan och efter jobbet blir det ;)
Vi tar firandet mer på måndag när det är alla hjärtans dag :) Med god mat och så ;)
Jag hoppas iaf att dessa 10 månader kommer bli resten av livet :$ Önska kan man ju iaf :$ Jag vet iaf att det har aldrig känts mer rätt ♥

Ska jobba kväll idag med, i morgon jobbar jag delad tur och på söndag jobbar jag dag *pust*
Snart blir det duschen med skling, sen käka nåt innan jag går till jobbet..
Älsklingen skulle ha jobbat i helgen, men fick sjukskriva sig då handen fortfarande inte är bra :( Men jag la om det igår och det ser bättre ut, håller på o läker..

Grattis till Marie och Thommy som fick sin son igår, jättesöt :)

En text som jag fortfarande tycker passar (Ja jag är blödig):
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst I hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


JAG ÄLSKAR DIG!


CIAO


Förändring!

Det måste ske förändringar nu, är så fruktansvärt trött på mig själv..
Till veckan ska jag kapa av håret, ska bli skönt.. Ska även köpa färg så jag kan färga..
Jag ska ta upp träningen igen till veckan, det behövs..

Jag är verkligen så trött på mig själv, vill inte vara mig själv längre :(
Nån gång skulle jag vilja känna mig snygg/sexig.. Att nån sa det och menade det.. Alltså.. Låter väl dumt, men att bara få ha den känslan en gång.. När nån säger det om en och tycker det.. Jaja, ingen som förstår vad jag menar iaf..
Iaf så ska det bli ändringar nu, ihopp om att kanske börja tycka om mig själv tillslut för jag orkar inte detta längre..

Äsch, nu svammlar jag väl bara men behövde skriva av mig..
Ska snart iväg och jobba kväll 2 av 3 denna vecka..
CIAO

Öppen och ärlig!

Jag är väldigt öppen av mig och ärlig, men när det kommer till kärleken så har jag väldigt svårt med att börja prata om det är nåt.. Jag vet inte varför jag är rädd eller för vad.. Jag vet iaf att mitt förflutna är inget bra eller lyckligt.. Jag har aldrig haft ett förhållande där man kunnat berätta hur man känner utan att det blivit skit av allt..
För första gången i mitt liv så har jag faktiskt ett vuxet förhållande, ironiskt nog så är det med den yngsta jag någonsin varit ihop med ;)
Förr så var jag sån att jag skulle inte vara ihop med nån som är yngre än mig för dom är inte vuxna, så jag var alltid ihop med äldre killar.. Vilket inte var vuxet iaf.. Jag kan säga idag att Rickard är/beter sig så mycket äldre än nån annan kille som jag har varit ihop med och han är den yngsta..
Iaf så försöker jag så nu att jag måste lära mig att prata om det är något, men det är väldigt svårt att bryta en gammal "vana"...
Idag har jag en kille som jag kan vara mig själv med och vi är nog lika knäppa :) Vi kan vara vuxna, barnsliga, galna, knäppa, gulliga, söta, allvarliga, ja allt tillsammans och det är jag så glad för!
Jag är så lycklig för att jag har en kille med mycket tålamod och förståelse.
Jag hatar allt förflutet som någonsin varat, från bådas sidor, det kan jag inte ljuga om.. Jag har bilder som jag vill bli av med, men det kommer med tiden.. Jag "kämpar" varje dag för att komma ifrån det gamla och bryta det gamla mönstret..
Jag är oerhört lyckligt lottad gällande kärlek idag och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan Rickard!
En underbar text från min älskling: "....Jag har aldrig känt så här för någon, som jag känner för dig. Jag har aldrig tagit steget att vara sambo med någon utom dig och jag har aldrig känt mig mer säker på framtiden som jag gör med dig....
Jag älskar dig och vill verkligen inte leva utan dig..."
Rickard är det bästa som har hänt mig och jag är så glad att han är här med mig. Jag vill bli gammal med honom, det känns så rätt.
Älskling: Jag kan bara be om ursäkt för att jag är så jobbig, men att jag arbetar på det. Jag är så glad för att du står ut med mig och har tålamod. Jag älskar dig så oerhört mycket och jag är så lycklig med dig! Utan dig är jag inget! ♥♥♥

Jävla hjärna!

Varför är det bara vissa bilder/minnen o sånt som sparas i hjärnan? Och varför kan man inte styra själv vad som sparas?
Jag är så trött på att tänka, trött på bilder o sånt som bara dyker upp i tid och otid. Trött på tårar som kommer när dom känner för pga av dessa bilder..
Ja jag vet att det är mitt egna fel och jag får skylla mig själv, men det gör lika ont för det..
Jag är trött på dålig sömn, på att gråta mig själv till sömns, på att tänka....
Jag är så trött och känner mig helt utmattad...
Orkar inte mer..
Orkar inte med mig själv...
Vill verkligen inte vara mig själv längre...
Hatar mig...

Slut på helgen!

Ännu en helg har gått... Tycker att dagarna bara flyger förbi o denna gång är jag faktiskt glad att en helg är slut, för min älskling kom hem idag <3 Usch vad jag har saknat honom, är verkligen inte hel utan honom :(

Igår hade jag fest och jag hade jättekul! :) Det blev utgång oxå där man träffa en del roligt folk och en hel del äckel :/

För övrigt så skadade älsklingen sig i sälen, stackars :( Så han är rätt handikappad nu :/ Han fick sy, jag kollade på det idag och det ser inte kul ut :( Fattas en bit ju, så det kommer synas rätt väl när det är läkt :/

Älsklingen är iväg o handlar mumsig mat med Daniel, så jag ska plocka undan tills dom kommer :)
Älskling, jag älskar dig mer än nåt annat i hela världen! ♥♥♥
CIAO

Jag!

Jag känner mig så otroligt ful
Jag känner mig så otroligt äcklig
Jag känner mig så otroligt värdelös

Jag måste vända
vända på mig själv
Jag måste ändra
ändra på mig själv

Jag är rädd
så otroligt rädd

Jag vill inte vara mig själv!

Jag behöver musik
massor massor med musik!
CIAO

:'(:'(

Blev inte alls som det var tänkt i helgen :'( Usch vad jag hatar att vara ensam :(
Hade iaf en supertrevlig kväll med Malin idag <3 Med mumsig mat, muffins som hon hade gjort, ostkrokar och Wii..

Jag vill jag vill jag vill såååå gärna!! I wish... Känns som så långt bort :(
Samtidigt är jag rädd, livrädd... What if? :(
Jag orkar inte tänka mer! Drömmer ju till och med dumt ibland :'( Kan alla dumma spöken i min hjärna ta o försvinna?!
När? Just nu känns det som aldrig :(
Finns jag? Syns jag? Räknas mina känslor och behov?
Jag verkligen hatar allt detta tänkande!
Jag hoppas att jag kan och får sova inatt iaf! Har sovit så dåligt i så många nätter nu och sen alltid en väckarklocka som har ringt på morgonen.. Jag känner mig så slut fast jag inte gör nåt :(
Känner mig helt och totalt värdelös!
Nej, fråga mig inget för det finns inget att berätta! Jag ältar och tänker i tyshet... Tillslut så ger det sig...
Natti!

03.42
På nåt vis fick jag för mig att det skulle vara kul att söka på namn o så på google o se vad som dyker upp.. Mindre kul va det när jag "snubblade" in på bilddagboken och fick se oändligt många olika "gamla" bilder o kommentarer :( Och av nån anledning så kan jag inte sluta titta, vet inte varför :'(
Det gjorde o gör ont :'( Många tårar.. Varför sparar man??
Jag är väl inte den jag borde vara..
Jag är väl inte rätt..
Önskar att jag kunde ändra på mig...
Jag begär inte att nån ska förstå vad/hur jag känner...
Skit samma...
Skit natt!!!! :'(:'(:'(

Gräsänka!

Ja då var man gräsänka tills på söndag kväll :( Kommer bli jobbigt utan min älskling, men tur att jag har mina underbara vänner <3
Ikväll ska jag leka med Malin ;) Och i morgon kommer ju frugan :) <3
I söndags hade vi besök av Daniel :) Först blev det bakis mat från max sen på kvällen gjorde jag en mumsig sallad som blev populär :)

En gång i mitt liv har jag bott stort
En gång i mitt liv brydde jag mig inte alls
En gång i mitt liv drack jag för mycket
En gång i mitt liv gillade jag att göra mig själv illa
En gång i mitt liv trodde jag att jag var riktigt lycklig
En gång i mitt liv var jag oansvarig
Nån gång i mitt liv ska jag bo stort igen
Nån gång i mitt liv ska jag gifta mig
Nån gång i mitt liv ska jag bli mamma
Nån gång i mitt liv ska jag få ett fast jobb
Nån gång i mitt liv ska jag verkligen tro på mig själv
Jag har mycket att se fram emot i mitt liv!

Nu ska jag äta lite frukost och sen kanske sova lite till :) Efter det har jag lite att stå i idag!

Saknar dig redan skling :( <3
CIAO

RSS 2.0