Snart ny månad igen :O

Tiden går fort ibland..
Vad har hänt sen sist då?
Jag har jobbat. I torsdags kom frugan och stannade hela helgen <3 Tyvärr lyckades jag ju bli dyng förkyld :( Jag är fortfarande lite snorig o hostig :/
På midsommar blir det midsommarmiddag med min kärlek ♥ Sen på kvällen blir det partaj!
På måndag börjar sommarschemat, blir mastig början.. Men inte långt kvar till PiP ;)
Har väl inte hänt så mycket annat?? I måndags var vi i skejthallen med Yrrv, Linda, Mange o alla barn :)
Det blir ju lite suddigt då dom rör sig :)

Jag har nog smittat av mig på skling så han töjer upp en storlek i tungan ;)
Jag trodde ju att jag var färdig med min tunga nu (3,2 mm och 2,4 mm), men det blir nog en storlek större i båda hålen :O (4 mm och 3,2)..

Det spelar ingen roll vad man gör eller hur man beter sig så lyckas folk hålla sig kvar eller komma tillbaka, helt omöjlig att bli av med. Inte kul när en person får en att må dåligt..


Nu ska jag kolla på tv
CIAO

1 år och 2 månader ♥

Det firar vi idag, eller firar o firar gör vi ju inte.. Rickard jobbar dygn och jag har en lugn kväll i soffan..
Sist skrev jag ju om blombud till min syster och jag kan säga det var första och sista gången jag använder euroflorist. Fy fan vilka inkompetenta idioter! Dom bara krångla o knövla hela tiden.. Nej usch! Inte en gång till!
Skattepengarna kom oxå och det blev som jag hoppades :) Vi storhandlade igår, fyllde kyl o frys. Sen köpte vi ny tvättkorg, torkställning plus en pelarfläkt som vi har i vardagsrummet. Vi har så otroligt varmt här hemma så det behövs.
Igår va Anders här, vi drack lite och gick till woodys. Fortfarande för litet o trångt där, dessutom för många tragiska äldre människor :/ Men jag träffade gamla o nya vänner, gamla klasskamrater och arbetskamrater :)
Jag har ju färgat håret, vilket jag får göra ganska ofta då mitt hår växer som ogräs.. Jag har valt en brudröd färg och kört på det ett tag nu.. Nu var det dax att färga igen då jag fått en fin utväxt.. Denna gång valde jag syoss, bara för att testa om det är bra och jag tog den röda färgen o då menar jag riktigt röd :) Men jag tänkte att det inte gjorde nåt då jag är färgad så mörk innan. Jag färgade idag och när håret hade torkat så tittade jag :) Det mörka håret fick en mer röd lyster medans utväxten blev knallröd! Haha jaja jag bjuder på den ;)
Nu ska jag gå o fixa iordning jordgubbar till mig
CIAO

Grattis!!

Var ett tag sen jag skrev, men fullt upp här :)
Jag ringde ju kärringen på ams o skällde, hennes svar blev: "oj det måste jag titta upp.. Då har jag nog glömt att anteckna"
Men jag hade rätt och hon kom ihåg att jag hade ringt, det gick att ta bort avskrivningen på akassan så ingen skada skedd. Men iaf! Detta är människor som har att göra med folks inkomster, b.la.. Ska vilka som helst få jobba där?
Aja.. Ordnat nu iaf!
I lördags var Malin och Johan här, det blev en helkväll med tv-spel :)
En del jobb denna vecka. Imorgon o torsdag gör jag 8-18..
Idag hade jag en kort dagtur, men jag fick plocka bort agraffer på en patient idag :) Det va jättehäftigt o kul! För er som inte vet vad agraffer är så är det dom "häftklamrar" som dom använder istället för tråd när dom syr igen sår idag.
I helgen kommer frugan hit och jag längtar massor! Hon har även tagit examen och är nu sjuksköterska! Min duktiga fru ♥ Grattis till dig söt!
Idag fyller min systeryser år! Jag provade blombud för första gången idag. Jag har inte hört nåt ifrån henne, så jag vet inte om det funkade :/
Detta är iaf blommorna hon fick, tyckte det passa då hon gillar rosa plus att jag tyckte det va fint :)

Imorgon kommer skattepengarna och jag fick/får mer än vad det var sagt från början :)
Det är bara ni går in på skatteverkets sida och loggar in på skattekonto privat så ser ni :)
Nu blir det duschen
CIAO

RSS 2.0