Vad händer?

Säg det.. Blev ju sjukskriven av läkaren.. Så nu är jag i "fight" med försäkringskassan om rätt till ersättning.. Skulle vilja kunna ge min sjukdom till dom så skulle dom få känna på.. Försäkringskassan hade skickat tillbaka sjukintyget för komplettering, blir ju intressant då den läkaren inte jobbar kvar på vårdcentralen..
Var till en ny läkare igår för förlängning av sjukskrivning.. Han var mycket noga, satt hos honom över en timme.. Gjorde massa psyktest oxå.. Enligt dom är jag väldigt deprimerad så jag har fått antidepressiva oxå.. Mycket mediciner att komma ihåg nu..
Orkar inte mer.. Vill bara krypa ner i ett hål o gömma mig o bara gråta.. Usch..


Säg mig

Tynar jag bort? Självklart inte jag till utseende, det vet jag oxå.. Men hos folk? Är jag ingen längre? Jag försöker hela tiden, men förgäves.. Det gör så ont att vara jag.. Jag vill inte.. Vem är jag? Så många tankar, men inga svar.. Jag skulle vilja veta vad jag gör som är så hemskt, men ingen säger nåt..



Halloween

Förra lördagen skulle jag ju göra nåt om det gick o så skulle jag berätta om det.. Jag var till marieberg för första gången på över 2 år och det gick! Jag vet att det är en självklarhet för nästan alla andra, men inte för mig pga min sjukdom. Det krävdes mycket planering, förberedelser och framförallt hålla tummarna!

Igår var vi till Helena på halloweenfest :)


RSS 2.0