Man får klaga o gnälla när man är sjuk!

Febern kommer o går.. Nyss låg jag o frös som fasen i soffan.. Har svinont i näsan för att jag har snötit (karlskogamål!) sönder den :/ Sen är jag så tung i bröstet så det känns som att nån sitter på bröstet, dessutom låter jag som en perkulator eller kaffebryggare :/ Min mage blir ju inte direkt bättre av att jag är sjuk heller (mer än vanligt), den är helt kaos nu :S Dom kommer ju säker bli jätteglada på mig imorgon när jag ringer o är fortsatt sjuk fast nu pga nåt annat än magen :/ Är inte livet helt jävla underbart så säg!!!!! Men utan min älskling och underbara Maria så hade jag aldrig överlevt <3 Älskar er till månen och tillbaka :)


Är det inte det ena så är det de andra..

Så var förkylningen tillbaka.. Hann inte va frisk en vecka ens.. Var sjuk nästan hela semestern och så nu igen.. Blir så trött på allt.. Va fasen har jag gjort för att förtjäna allt skit? Idag är soffan min bästa vän <3


Så är det...

Försökte lägga upp ett inlägg med diverse bilder från semestern, men det gick tydligen inte... Får försöka vid datorn nån annan dag.. Första jobbveckan efter semestern är snart slut, inte för att jag har jobbat så värst då magen krascha i tisdags :( Annars känner jag mig trött o sleten på nåt sätt.. Tom.. Känner mig nere.. Who am I?


Jag är bara jag..

Så tråkig och ful...


...........

Tårarna trillar, som ingen ser.. Vem är jag? Varför? Betyder jag? Finns jag? Är jag någon? Ingen.. Obetydelsefull.. Ful.. Nobody..


Jag är..

Fet, ful o äcklig, men oftast glad o snäll! Ta mig som jag är eller stick! När man tänker o grubblar så mycket som jag så är det minst tusen tankar på en dag: Hur kan man känna sig osynlig o ensam med massa folk runt sig? Det här med svartsjuka är ju inget kul.. Jag tycker inte om svartsjuka eller att bli svartsjuk.. Fast jag känner att jag vill att killen jag är ihop med ska bli lite svartsjuk ibland, för att jag ska få känna mig.. Jag vet inte.. Kanske älskad, snygg, speciell, nåt att slåss för... Jag är väl knäpp... Jag säger bara PFF!! Här är jag, men vem fan ser mig? Hello, i'm nobody... Midsommar var kul med en hel del händelser, det mesta hände väl.. Annars har det varit en lugn semester med vänner o grannar.. Snart är semestern slut :(


RSS 2.0