Rädsla..

Jag är så rädd, så fruktansvärt jävla rädd.. Det spelar ingen roll vad nån säger, rädslan finns där iaf.. Det är väl inget konstigt? Mina tankar snurrar, vissa dagar mer än andra.. Och vissa dagar så snurrar det extra mycket, det kan vara vissa saker som sätter igång det.. Jag kan inte låta bli att tänka, fast jag inte vill.. Men det är svårt att låta bli o tänka när det inte känns lika..
Jag är så otroligt rädd :'(

Kommentarer
Postat av: KackMarie

Men vännen då.. =/ <3



KRAM

2011-04-25 @ 08:24:44
URL: http://mariekack.blogg.se/
Postat av: KackMarie

Svar: Japp det är den lägenheten jag skrev om sist. :) Bara vi får lån så blir det flytt i början av juni. Gick väldans fort detta. Thommy vill till Örebro han, men får jag bestämma så blir det Karlskoga. För det är kortare väg dit, om Ted ska med. Sen bor ju ni där. =)

2011-04-25 @ 10:23:33
URL: http://mariekack.blogg.se/
Postat av: KackMarie

Svar: Ja det var inte meningen att dom skulle kunna flytta fören i juli först. Så nu vart det bråttom.. :p Vi har ingen köpare än. Har inte lagt ut den. Vill vänta & se så vi får lånet först. Men jag tror inte den blir svårsåld. Dom brukar gå åt som smör i solsken dessa lägenheter. :) Däremot kanske vi får betala dubbla hyror en månad eller två, beroende på hur snabbt det går att bli av med denna.

Vi hör av oss om det blir tripp te Karlskoga ngn dag här i veckan. :) Skulle behövt in på Ikea oxå. Så om vi får barnvakt te Ted så blir det nog Örebro. Men vi får se. :) Kramiz

2011-04-25 @ 13:35:03
URL: http://mariekack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0