The weekend..

I fredags kom frugan hit :) Det blev tacos, vin och donkey kong spelande till 2 på natten :) I lördags var vi på kalas, traffa min familj och fikade :) Sen drog vi hem för att fixa mat: fyllda kycklingfiléer med kroketter. Och för att börja dricka ;) Vi skulle till Red brick, men där kom man inte in om man inte hade förköp tydligen, så vi drog till woodys. Jävel va folk det var där.. Det är inte så stort där inne så det var packat! Killar o gubbar försökte flörta o ha sig :O Det kom fram en gubbe på 50 plus som va så jäkla full. Han stanna vid mig o Fia för att han tyckte vi var fina flickor. Han titta på mig och sa: "Jag känner igen dig", varpå efter han hade avsultat den meningen sänkte han blicken och fastnade med den på mina tuttar! Det fick Rickard se då och säger typ: "Hörredu! Där är det bara jag som tittar!" Haha sötnos! Sen fick Rickard ta samtalet med honom :)
Igår hade vi slappar dag.. Fia och jag började spela donkey kong i några timmar, sen blev det lite mat fix. Jag gjorde mina matmuffins och tomatsoppa till det. Sen spelade vi lite mer donkey kong tills ögonen inte riktigt orkade mer, då blev det tv i stället :) Kvällen avslutades med mat från Mr James :)
Saknar redan min fru <3

Idag är det en tvättdag.. Ringde även till a-kassan för att se om jag kunde få ett svar på en fråga denna gång.. Jag ringde till dom den 25e februari och frågade henne i telefon, men hon kunde inte svara på min fråga. Så hon skulle kontakta en kollega som kunde det där och kollegan skulle i sin tur ringa upp mig och förklara. Fortfarande ingen som ringt så jag rinde själv idag igen. Hon som svara idag var mycket trevlig och kunde hjälpa mig :)
Dom har verkligen nollkoll på a-kassan. Och varför skicka ut två olika brev i samma kuvert så man blir helt snurrig??

Annars vad som händer i veckan vet jag inte. Dom ringde från bemanningen idag, så jag ska få jobba delad tur på söndag?? Ibland är dom allt tidiga ute :) Tyvärr blir det ju ingen tjejfest för mig på lördag då :(
Ska komma ihåg o ringa Hanna ikväll oxå, så va kan bestämma in en dejt :)

Nej nu ska jag fixa lite här!
CIAO

Kommentarer
Postat av: Din pöjk <3

Du som är söt! Tack för helgen älskling! puss <3

2011-03-07 @ 17:33:01
Postat av: KackMarie

Blää för fulla snuskgubbar.. :S

Typiskt a-kassa & försäkringskassan med massa krångel, det är dom specialister på! =/

2011-03-07 @ 17:50:17
URL: http://mariekack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0